• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Referenties

Hieronder een aantal ervaringen van bezoekers en exposanten.

Carlton President - effectief nieuwe leads

Voor ons als standhouder de ideale beurs om effectief nieuwe leads te genereren én te netwerken! De bezoekers zijn goed voorbereid en komen met gerichte (zoek)vragen naar de beurs. Door samen te werken in onze Utrechtstraat, zetten we tevens de diversiteit welke Utrecht te bieden heeft goed op de kaart.

Lees meer...

Duin & Kruidberg - Voor ons de beste beurs van Nederland

Voor ons de beste beurs van Nederland. Alle stands zijn uniform en op regio ingericht waardoor de beurs er netjes en overzichtelijk uitziet.

Lees meer...

Pretty Picture - effectief nieuwe leads

Pretty Picture neemt voor de 6e keer deel aan EvenementContact, een vakbeurs waar wij elk jaar weer waardevolle contacten leggen die tot belangrijke nieuwe samenwerkingen leiden. De kwaliteit van het publiek is opvallend goed: vrijwel uitsluitend professionals uit de evenementenbranche die oprecht geïnteresseerd zijn in wat je doet.
Daarnaast biedt EvenementContact kleinere ondernemingen zoals Pretty Picture een goede kans zich tussen (grotere) vakgenoten te presenteren. Deelname is betaalbaar en door de gelijkvormige stands volledig gericht op inhoud in plaats van uiterlijk vertoon.

Lees meer...

JvN Congres Management - Goede contacten en directe leads

Ook ik vond het een goede beurs, veel aanbod, veel bezoekers en we (JvN en Amersfoort) hadden heel goede contacten en directe leads. Opzet prima zo. Leuk de “straten” en de borden erbij.

Lees meer...

Luchtverkeersleiding Nederland - supergeslaagd!

Ik was er gisteren weer bij en vond het supergeslaagd!

Lees meer...

Tourisme Utrecht - op efficiënte wijze te netwerken

Fantastische manier om in korte tijd, tegen zeer acceptabele tarieven, en op efficiënte wijze te netwerken en nieuwe contacten te leggen! Bovendien erg leuk om samen met een aantal partners je stad of regio, in mijn geval Utrecht, neer te zetten.

Lees meer...

Puur Presenteren - een blije beursganger!

Evenementcontact voelt als een beurs zonder poespas.

Lees meer...

Wegmetdebaas.nl - kortom.. Complimenten!

Even laten weten dat ik een goede dag heb gehad. Super locatie, goede sfeer, goede bezoekers, lekker lunchpakketje, super voorbereiding van jullie, kortom.. Complimenten!
Hoorde veel tevreden standhouders om mij heen ook.

Lees meer...

Ahold - inspirerende ideeen opgedaan

Afgelopen jaar heb ik EvenementContact bezocht en heb hier veel inspirerende ideeen opgedaan voor leuke, spannende en inspannende bedrijfsuitjes en heb ik nieuwe evenement- en vergaderlocaties ontdekt.

Lees meer...

KRO-NCRV - Ik kom zeker terug volgend jaar

Ik werd blij verrast tijdens mijn allereerste bezoek aan EvenementContact ooit.

Lees meer...

Fokker Terminal - Zien en gezien worden

EvenementContact Is „Zien en gezien worden”.

Lees meer...

Rode Kruis - Je hebt Contact op dit Evenement

Doordat de stands kleiner van formaat zijn dan bij andere beurzen, is de drempel ook kleiner om op de medewerkers af te stappen voor meer informatie.

Lees meer...

Ziva Events - leuke en interessante nieuwe contacten

Het bezoek aan Branchecontact bracht mij wat de naam al doet vermoeden, ik heb daar leuke en interessante nieuwe contacten kunnen leggen.

Lees meer...

Gooiland Evenementenlocatie - we hebben er sowieso weer wat mooie leads uitgehaald

"Mag ik jullie weer bedanken voor een super beurs! Ik heb jullie helaas niet gesproken maar we hebben er sowieso weer wat mooie leads uitgehaald ook al had ik het idee dat het wat rustiger was.

Lees meer...

Skanna - mensen helpen en versterken elkaar, waardoor mooie kansen ontstaan

Arjen en Joris weten mensen aan elkaar te binden. Door de toegankelijkheid die zij uitstralen creëren zij de mogelijkheid dat mensen  elkaar helpen en versterken, waardoor mooie kansen ontstaan.

Lees meer...

CLC Vecta - slim concept, tegen een goede prijs

EvenementContact is een prima podium om in één dag bestaande en nieuwe relaties te ontmoeten. Een slim en concept, tegen een goede prijs, waar we als vereniging ieder jaar aan deelnemen.

Lees meer...

Aaaaha! the Actor Factory - wij willen daar natuurlijk niet ontbreken!

Op EvenementContact komt onze complete doelgroep voorbij, wij willen daar natuurlijk niet ontbreken!

Het is prettig dat je er weinig tijd en energie in hoeft te steken, geen gedoe met standbouw of gesjouw met spullen, wél een uitstekend rendement op je deelname.

Lees meer...

ABN AMRO - overzichtelijke & efficiente beurs

Tijdens EvenementContact kun je in een korte tijd heel veel toeleveranciers spreken. Toeleveranciers die ik al ken maar waar ik graag even mee bij wil praten en toeleveranciers die ik nog niet ken die mij hopelijk kunnen verrrassen met vernieuwende dingen.

Lees meer...

Balance Business Events - efficiënte manier te ontmoeten, inspiratie en ideeën op doen

EvenementenContact stelt de branche en mij in staat om op een efficiënte manier elkaar te ontmoeten, inspiratie en ideeën op te doen.
Daarom ben ik graag een bezoeker van deze beurs!

Lees meer...

TwoGather - een mooie plek om inspiratie op te doen

Als directeur van TwoGather, een neurostrategy and neuromarketing agency, kom ik al jaren op de EvenementContactbeurs van BrancheContact.

Lees meer...

Passenger Terminal Amsterdam - goed georganiseerde beurs met een prima prijs-kwaliteitsverhouding

Evenementcontact biedt Passenger Terminal Amsterdam de mogelijkheid om bij bestaande relaties ‘top of mind’ te blijven en jaarlijks nieuwe contacten op te doen op een goed georganiseerde beurs met een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Lees meer...

PBN - veel nieuwe leads..

Wij zijn dit jaar weer present op Evenement contact omdat we hier in een dag veel nieuwe leads kunnen halen.

Lees meer...

Laat je inspireren door prominente sprekers, kom in contact met vernieuwende aanbieders, beleef de acts, activiteiten, cateringconcepten en meer. En sluit af met de gezellige netwerkborrel.

 

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha