• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Inhoudsprogramma

Naast bijna 500 interessante standhouders, veel beleving en hét jubileum feest is er nog een reden bij om op 15 februari 2018 af te reizen naar de RAI in Amsterdam: een mooi inhoudsprogramma! Verdeeld over een (betaald) congres in de ochtend met als thema "Creativiteit en Anders Denken" en een uitgebreid (gratis) seminar programma, verdeeld over 3 ruimtes op de beursvloer.

Hieronder verschijnen gaandeweg de sprekers van ons inhoudsprogramma.

TOEGANGSKAART

Inhoudsprogramma 2019

Dit jaar bestaat het inhoudsprogramma tijdens EventSummit uit 2 onderdelen:

  • Ochtendcongres "Maak Het Verschil" (aparte toegang - vanaf € 67,00 excl BTW)
  • Seminar programma met 40 + sprekers op de beursvloer, verdeeld over vier podia (gratis toegang

Congres "Maak Het Verschil" (09.30 -12.30 uur)

Voorafgaand aan de beurs EventSummit, vindt er een congres plaats met het thema "Maak het Verschil". 

(kosten: 117,00 | opdrachtgevers krijgen 50,00 korting, neem hiervoor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op. LET OP: Personen die bij bedrijven werken die ook toeleverancier zijn, worden niet als opdrachtgever gerekend. Bijv. evenementenlocaties)

knop meer info toegang


4 stages tijdens Beurs 

Buiten de 600+ exposanten om, kun je tijdens de beurs sessies bijwonen van tal van toonaangevende sprekers. Maar liefst vier podia bomvol interessante en inspirerende content. Voor innovatie ga je naar het podium Tech & Innovatie. Op de FestivalStage belichten sprekers uit de festivalwereld diverse actuele onderwerpen. Quality Stage heeft een eigen podium met toonaangevende sprekers. Tot slot de DeSpreker.nl "Maak het Verschil" stage. Dit gehele programma is gratis te volgen met een vol=vol beleid. Wil je een sessie meemaken, wees dan op tijd bij de ingang van de betreffende seminarruimte. 

knop meer info toegang

 

 

Subcategorieën

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha