Deelnemer Login

Volg ons: facebooktwitterlinkedin

#SKC2015

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!
captcha
Attentie
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Opt-out policy

Om u te voorzien van meer innovatieve en relevante ervaringen en informatieve berichten gebaseerd op uw mogelijke interesses, verzamelen we informatie over u en hoe u met ons verbonden bent. Bij BrancheContact kunt u uw gegevens controleren op de volgende manieren:

  • Neem contact met ons op over welke marketing berichten voor u acceptabel zijn.
  • Doormiddel van het bewerken van uw profiel (eerst links onder op de website inloggen) bij BrancheContact kunt u uw voorkeuren voor welke berichten te ontvangen aangeven.

Als je niet een BrancheContact account hebt, email ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om ons uw informatie voorkeuren vertellen.

U kunt het ontvangen van informatieve e-mails van BrancheContact stopzetten door op de afmeldlink te klikken die onderaan iedere email van BrancheContact staat. U kunt zich niet afmelden voor bepaalde e-mails die we nodig hebben om u te informeren over zaken met betrekking tot de normale bedrijfsvoering (over uw boeking van een stand bij een van onze events of met betrekking tot toegangskaarten die u mogelijk heeft geboekt).

Facebook

Contact opnemen

Voor vragen neem contact met ons op.

Westerweg 270, 1815JK Alkmaar
+31 (0) 72 520 79 22
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.