Deelnemer Login

Volg ons: facebooktwitterlinkedin

#SKC2015

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!
captcha
Attentie
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Linkedin Groep

Op 13 juni om 15:00 uur zijn we de Linkedin groep "Samen Kansen Creëren" gestart. In vier dagen zaten we al op 1.000 leden. Een vliegende start en voor ons direct een motivatie om deze Linkedin groep als vierde pijler van ons Samen Kansen Creëren initiatief te maken.

Doel

Het doel van deze groep is wat de naam zegt: Samen (zakelijke) Kansen Creëren door effectief en efficiënt te (leren) netwerken. Iedereen is welkom. Juist de diversiteit maakt de groep sterker.

Samen - Groei en Inhoud

'Samen' willen we deze groep ook laten groeien, door ieder nieuw lid te verzoeken zijn / haar netwerk uit te nodigen ook lid te worden. We gaan NIET voor kwantiteit maar voor kwaliteit. Hoe meer leden hoe groter de kans op écht interessante bijdrages in de discussies. Alle promotionele meuk komt er dan ook niet door!

Bijdrage van de leden

De discussies binnen de groep zullen door ons streng gemodereert worden. Het moet écht inhoudelijk en binnen het thema zijn. Alle overige discussies zullen geweerd worden. Leden zullen regelmatig gevraagd worden actief hun mening / bijdrage te leveren.

Uit deze bijdragen zullen natuurlijk ook zeer interessante items voortvloeien. Deze zullen we dan doorzetten naar onze nieuwsbrief en wellicht ook verwerken in een volgende netwerkbijeenkomst.

Waarom lid worden

Wil je effectief en efficiënt (leren) netwerken? Wordt dan lid. Alle andere leden willen hetzelfde en delen kennis met elkaar daaromtrent. Dus twijfel niet en meld je aan.

MELD JE DIRECT AAN!

Hoe je Linkedin connecties uitnodigen om lid te worden

Deel deze link in je netwerk:
http://www.linkedin.com/groups/Samen-Kansen-Cre%C3%ABren-5063257/about?trk=anet_ug_grppro

Leuke tekst als voorbeeld:

Ik word lid van de Linkedin groep Samen Kansen Creëren. Kom ook met mij zakelijke kansen creëren en wordt ook lid van deze snel groeiende groep! Op een leuke manier effectief en efficiënt (leren) netwerken:
http://www.linkedin.com/groups/Samen-Kansen-Cre%C3%ABren-5063257/about?trk=anet_ug_grppro

Hoe?

Ga naar je connecties. Boven de kolom van je connecties (laat als eerste de A zien) zie je 'Selecteren: Alles, Geen' (1). Klik op 'Alles', scrol dan in de kolom van je contacten naar beneden en dan zie je 'Volgende' (2) klik daarop en vervolgens weer bovenaan op 'Alles'.
Zo ga je door tot je de eerste 50 hebt geselecteerd (naar meer mag niet in een keer).
Klik dan bovenaan in de kolom ernaast op 'Bericht verzenden' (3). Stel je bericht met de link naar onze groep op en verzend deze. (tip: kopieer de tekst even naar je kladblok, zo kun je deze weer herbruiken in het bericht naar de volgende 50)
Ga vervolgens weer naar de kolom met je connecties, scrol eerst naar beneden en klik telkens op volgende tot je bij connecties 50 tot 60 bent en klik dan weer op 'Alles' bij 'Selecteren', ga zo door tot je er weer 50 geselecteerd hebt. Bericht versturen en weer verder.

linkedin-connecties

Te veel email van Samen Kansen Creëren? Pas het aan

Ga op je LinkedIn pagina naar de groep 'Samen Kansen Creëren'. Klik op 'Meer...' en kies 'Uw instellingen'.
De knop 'Dagelijks overzicht via e-mail' kun je nu zetten op 'Wekelijks overzicht via e-mail'. Op deze manier ontvang je nog maar eens per week email!

Zie ook de afbeelding hieronder.

LinkedIn instellingen

 

Vragen? Bel me gerust tijdens kantooruren op 072-5207922

Facebook

Contact opnemen

Voor vragen neem contact met ons op.

Westerweg 270, 1815JK Alkmaar
+31 (0) 72 520 79 22
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.