Al 500 exposanten! | Topsprekers | Duurzaamheidsvlog | Beurstraining Contact Maken

EventSummit
logo nieuwsbrief eventsummit1 FacebookTwitterLinkedin
eve newsletter header v3

31 januari 2019, Rotterdam Ahoy

CONTACT | BEZOEKEN | EXPOSEREN | PRIJZEN  

BrancheContact (organisator van EventSummit) hecht veel waarde aan de bescherming van je persoonsgegevens. Lees er alles over in ons privacybeleid op onze website. Je ontvangt deze mail, omdat je geabonneerd bent op één van onze mailing lijsten. Afmelden of je gegevens aanpassen kan via één van de linkjes onderaan deze nieuwsbrief.

500 exposanten op de lijst!

Wij geloven het zelf bijna ook niet, maar met nog 2 maanden te gaan is EventSummit 2019 al bijna uitverkocht! 

Op dit moment hebben al meer dan 500 mooie bedrijven hun deelname aan de 11de editie bevestigd. Bekijk hier welke bedrijven je tegenkomt op 31 januari in Rotterdam Ahoy

Kijk hier voor de voorlopige exposantenlijst.

Boek toegangskaart >>  
EventSummit exposant
 

uitgebreid sprekersprogramma tijdens eventsummit

EventSummit staat synoniem voor waardevolle content. Om je kennis als event professional te verbreden zijn er meer dan 40 sprekers op 5 verschillende podia. In deze nieuwsbrief presenteren we weer drie sprekers! 

Florian DirkseOchtend Congres - Maak het verschil

Tussen 9.30 en 12.30u vindt het Ochtend congres - Maak het verschil plaatst i.s.m. DeSpreker.nl. Tijdens dit congres komt naast Dirk Zeelenberg en Fountainheads, ook Florian Dirkse spreken. 
Als co-founder van o.a. The Ocean Cleanup en The Green Miles heeft Florian een inspirerend verhaal over het volgen van je droom en hoe deze waar te maken binnen je werkomgeving. Veel mensen houden het bij dromen, Florian maakt het verschil en voert ze uit.
Bestel hier je kaart voor het congres. Opdrachtgevers ontvangen korting!

 

SinterklaasDeSpreker.nl - Maak het Verschil stage

Op het Tech & Innovatie stage zal Bas Lemmens (CEO Meetings.com) komen spreken over automatisering van evenementen boekingen. Lemmens is medeoprichter van Booking.com en heeft achttien jaar ervaring in de reis- en hotelbranche.
Lees meer over de Sint. 

 

Frits sissingQuality Bookings Stage

Quality Bookings levert dit jaar 5 inspirerende sprekers op hun eigen SprekersStage. We zijn trots dat hij op EventSummit wil komen spreken: Frits Sissing. Frits is bekend van tv programma's als Maestro, Opsporing Verzocht en won Wie is de Mol in 2010.Hij spreekt graag over de noodzaak om meer aandacht te besteden aan de ontwikkeling van je Mentale Vitaliteit om succesvoller te worden. Tijdens zijn lezing geeft hij praktische tips, waar iedereen direct mee aan de slag kan. Een mooi onderwerp voor iedere eventprofessional. Lees meer over Frits 

Bekijk het inhoudsprogramma >>  
 
Brandex

Ontmoet de Duitse evenementen-branche tijdens International Festival of Brand Experience!

Tijdens Best of Events in Dortmund is iedere Nederlandse event-professional, die kansen wil benutten in Duitsland, welkom bij de helpdesk The Touch of the Dutch.

Op 15 januari, een dag voorafgaand aan BOE vindt een bijzonder en spannend event plaats BrandEx: The International Festival of Brand Experience 

Wat is BrandEx en waarom is dit evenement zo interessant voor de Nederlandse event-professional? Dat lees je hier. 

Lees meer  
 

Maak het verschil vlog: Locaties met Meerwaarde

LMM thumb Arjen ging op bezoek bij Locaties met Meerwaarde, toevallig ook onze buren op ons kantoor in Amsterdam. Dit mooie bedrijf heeft als doel om respect voor mens, natuur en cultuur de norm te maken in de evenementenbranche. Zij bieden vergader- en eventlocaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen een platform waarop zij zich kunnen profileren. Locaties met Meerwaarde is daarbij een sociale onderneming. Ook geven ze de helft van de winst weg aan goede doelen. Dat is nog eens het verschil maken!

Ook geïnteresseerd in hoe jij je evenement duurzaam kan organiseren? Locaties met Meerwaarde heeft er een whitepaper over geschreven, deze kan je hier vinden. 

Bekijk Vlog  
 
Thumb beurstraining

Beurstraining: Contact maken

De vijfde video in de online Beurstraining  gaat over contact maken. Iets wat heel makkelijk klinkt maar vaak niet goed uitgevoerd wordt. In deze video legt Han (Sales & Peper) samen met Ruud (Expocoach) en Arjen uit hoe je een goed gesprek kunt aangaan met een bezoeker. Tip: Je kunt op ons Youtube kanaal de complete 10 delige serie bekijken. 
Bekijk de training  

 

Contact:
tel: 072 520 79 22 | email: arjen@evensummit.nl | web: EventSummit

Afmelden | Uw gegevens | Doorsturen | Bekijk online
FacebookTwitterLinkedin
Je ontvangt deze email omdat je aangemeld bent op de nieuwsbrief van EventSummit
Bekijk online.
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je hier afmelden.