• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
 • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
 • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
 • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Exposanten informatie

Hieronder zijn de stappen uitgewerkt voor een succesvolle deelname als exposant aan het event. De belangrijkste stappen die alle exposanten moeten doorlopen zijn:

 • Verplicht relaties uitnodigen via het systeem van BrancheContact
 • Aanleveren bedrijfspresentatie voor op de banner die hangt in je meetingpoint (Niet voor allen geldig - alleen voor stands mét bedrijfspresentatie op doek)

De overige te doorlopen stappen zijn natuurlijk ook belangrijk. Hoe beter de stappen doorlopen worden hoe effectiever je deelname. Het lijkt heel wat, het kost echter een fractie van de tijd die je normaal voor deelname aan een vakbeurs kwijt bent!

Stap 1: Bedrijfsprofiel bewerken

Beschikbaar direct na boeking

Na het bevestigen van je deelname aan het event wordt je toegevoegd als gebruiker / deelnemer op de website van jouw event. Dit geeft je de mogelijkheid om je deelnemersprofiel op de site te bewerken, online afspraken te beheren, het uitnodigen van je relaties bij te houden en meer.

Lees meer...

Stap 2: Aanleveren van de banner

Deadline: Voor 1 December. 

N.B. Voor exposanten die 6 weken voorafgaand aan het evenement een stand boeken staat een deadline van 1 week na boeking. Haal je deze deadline niet dan brengen wij extra servicekosten in rekening.

Boven het meetingpoint hangt een banner (200 cm x 150 cm) met daarop de bedrijfspresentatie. Wij verzorgen de productie, maar je dient zelf een ontwerp aan te leveren. Het ontwerp moet iets vertellen over jouw bedrijf, alleen een logo is niet voldoende. Voorbeelden van efficiënte en minder efficiënte banners zie je onderaan de pagina.

Er moet een PDF-bestand van deze bedrijfspresentatie aangeleverd worden.

Lees meer...

Stap 3: Afspraken module inschakelen

Deadline: direct na boeking

Als extra service voor onze deelnemers (en natuurlijk de bezoekers) is er een online afspraken systeem geïnstalleerd. Op je deelnemersprofiel kun je beschikbaarheid voor afspraken tijdens het event instellen. Nadat je dit gedaan hebt, kunnen bezoekers online een afspraak met je maken tijdens de beurs.

Als een bezoeker van onze website jouw deelnemersprofiel bekijkt, is alleen de 'Maak een afspraak' knop zichtbaar als je het afspraken rooster hebt ingesteld. Zorg er dus voor dat je je afspraken instellingen op je deelnemersprofiel hebt doorlopen, pas dan verschijnt de 'Maak een afspraak' knop.

Lees meer...

Stap 4: Relaties uitnodigen

Deadline: Uiterlijk 4 weken voorafgaand aan de beurs

Een zeer belangrijk onderdeel van het concept van BrancheContact is dat alle exposanten verplicht zijn hun
relaties uit te nodigen. Of je er nu 2.000 in je bestand hebt staan of als starter maar 10 - iedereen nodigt ál zijn relevante relaties uit.

Lees meer...

Stap 5: Exta's bij huren (LCD, stroom, internet)

Audipack statief

LCD beeldscherm op de stand *

Deadline voor het doorgeven van een LCD is 10 januari 2019. 

Heb je nog geen LCD beeldscherm besteld en wel één nodig? De kosten hiervoor bedragen € 197,- excl. BTW voor 1 dag. Dit is inclusief stroom.

Neem hiervoor contact op per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stroom op de stand (220V)

Deadline voor het doorgeven van stroom is 10 januari 2019. 

Een stroompunt op de stand kost € 75,00 excl. BTW. 

 

Neem hiervoor contact op per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wifi / internet

Dit kan op de dag zelf bij de infobalie van EventSummit besteld (per pin afrekenen) worden. € 30,00 (excl. BTW) per device.

Lees meer...

Stap 6: Entree & Badge

Deadline: tot dag voorafgaand aan de beurs

Om de toegang zo soepel en eenvoudig mogelijk te laten verlopen, kan je hier gratis je exposanten ticket bestellen. Vraag per persoon op de stand apart een exposanten ticket aan via deze link:  

EXPOSANTEN TICKET

Lees meer...

Stap 7: Praktische info over de dag zelf

Het volgende is praktisch om te weten voor een soepele deelname aan een event van BrancheContact:

 • Wat mag wel/niet op de stand
 • Parkeren 
 • Stroom & ruimte voor opslag
 • Specificaties LCD scherm (indien besteld)
 • Wifi / Internet 
 • Lunch & overige catering
 • Plattegrond van de deelnemersvloer & meetingpointnummer
 • Praktische tips voor succesvolle deelname

Lees meer...

Wij verspreiden jouw nieuws!

Zoals je misschien al gezien hebt zijn onze beurzen actief op Twitter en Facebook. Wij willen onze volgers graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen van de beurs en daar horen de ontwikkelingen van jouw bedrijf natuurlijk ook bij! Daarom vinden wij het belangrijk om jou als standhouder bij alle SocialMedia platforms te betrekken.

Lees meer...

Laat je inspireren door prominente sprekers, kom in contact met vernieuwende aanbieders, beleef de acts, activiteiten, cateringconcepten en meer. En sluit af met de gezellige netwerkborrel.

 

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha