• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Waarom bezoeken?

Je vindt tijdens EventSummit 2018 een zeer gevarieerd aanbod van rond de 450 (vernieuwende) exposanten die je met hun producten & diensten kunnen helpen om de kwaliteit van toekomstige events te verbeteren. Daarnaast is er een uitgebreid en inspirerend kennisprogramma, wat je als eventprofessional niet mag missen.

 

Laat je inspireren door prominente sprekers, kom in contact met vernieuwende aanbieders, beleef de acts, activiteiten, cateringconcepten en meer. En sluit af met de gezellige netwerkborrel.

 

2018

NEP Webcasting

Hilversum

Charda van Kouwen

0356774003 0651879960

Omschrijving

NEP Webcasting is expert in virtuele evenementen, webinars en livestreams en is op 15 februari aanwezig op EventSummit 2018. NEP biedt u als bedrijf een platform om uw informatie digitaal te delen en tegelijk de (live) interactie aan te gaan met uw doelgroep. Van vergadering tot town hallmeeting, van bedrijfsevenement tot online webinars, NEP verzorgt de realisatie van uw concept, vanaf het eerste idee tot de impact.

Kom langs bij onze stand A025 op EventSummit en laat u inspireren en informeren over alle mogelijkheden voor digitale interactie tijdens uw evenement.
  

 

Wilt u naar EventSummit? Aanmelden kan nog! Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ontvang vandaag nog uw code voor een gratis toegangsticket tot de beurs, seminars en netwerkborrel.

 

Live Events:

NEP Webcasting is uw partner voor de live-registatie van uw evenement. Wij hebben een trackrecord in de registratie van internationale evenementen, variërend van corporate events tot grootschalige festivals, live-optredens en sportevenementen. Met onze ontwerpers, operators en technici hebben wij alle vakmanschap in huis.      

 

Virtueel Congres:

Vaak is uw doelgroep groter dan het aantal bezoekers dat naar uw evenement komt. Als het niet mogelijk is om iedereen naar dezelfde locatie te laten komen is een virtueel congres de oplossing. Bij een virtueel evenement worden meerdere locaties door middel van video met elkaar verbonden waardoor het evenement gelijktijdig en gezamenlijk beleefd kan worden. NEP Webcasting is dé specialist in het bedenken, inrichten en coördineren van uw virtuele congres.

 

Streaming & interactie:

NEP Webcasting verzorgt digitale interactie bij alle soorten live-evenementen. Van videoconferencing of webinars met handige interactieve tools, tot webcasting. Tevens is NEP specialist in het live verbinden van locaties door middel van videoverbindingen. Ook kunt u uw totale programma als live- stream aanbieden via online platformen zoals corporate websites en social media.

 

Technische productie:

Bij NEP als technisch producent staat efficiënt en effectief projectmanagement voorop. Korte lijnen, heldere communicatie en continuïteit zorgen ervoor dat u zich kunt concentreren op de inhoud van uw evenement. NEP Webcasting neemt u de zorg uit handen voor het projectmanagement op onderdelen als decor, light & rigging, registratie- en projectietechnologie. Met onze ontwerpers, operators en technici hebben wij alle vakmanschap in huis.

 

In-huis studio’s

Naast het bieden van evenementondersteuning bouwen en beheren wij studio’s bij onze klanten. Video is een volwaardig communicatiemiddel geworden, en een eigen studio geeft u als bedrijf de flexibiliteit om video in te zetten voor interne en externe communicatie. Desgewenst beheren en bedienen wij uw studio na oplevering, zodat u zich kunt blijven concentreren op de inhoud en de techniek.

 

NEP Webcasting - Our Business Is Streaming Yours!


Kijk voor meer informatie op www.webcasting.nl.

Foto's

nep_hoofdingang-1240x663 1 nep webcasting - global events Uitnodiging def

Gratis opname in een greenscreen studio?

Een webinar, webcast, live-stream of virtueel evenement organiseren? Wij bieden u een platform om informatie digitaal te delen.

 

De eerste drie nieuwe opdrachtgevers nemen gratis hun eigen videoboodschap op (ter waarde van ca.  €1500,-)

Gebruik onze greenscreenstudio inclusief camera’s en regieset voor een opname van 2 à 3 minuten, door één persoon.

 

 

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha