00-header-slide-14
00-header-slide-10
00-header-slide-4
00-header-slide-9
00-header-slide-12
Previous Next Play Pause

EventStreet: Eventbureaus nemen Haarlemse kroegen en restaurants over

IDEA bestaat dit jaar 15 jaar en EventSummit 10 jaar. Tijd voor een gezamenlijk event voor onze branche: EventStreet. Het meet & greet event voor opdrachtgevers en bureaus, in hartje Haarlem. Na succesvolle edities in Parijs en Brussel valt op 10 juli 2018 de eer te beurt aan de ondernemersstad aan het Spaarne. Op deze zomerse dinsdagavond presenteren 15 toonaangevende eventmarketing- en live communicatiebureaus zich in de sfeervolle Haarlemse binnenstad. Sterker nog; hun namen prijken voor deze gelegenheid op de gevels van de diverse kroegen, restaurants, en wijnbarren. De leukste plekken op en rondom de Grote Markt zijn voor deze avond dus in handen van IDEA-leden.

Waarom in horecagelegenheden? Juist omdat gastvrijheid - het bestaansrecht in de horeca - en creativiteit hand in hand gaan om iemand te kunnen raken. De bureaus pakken dan ook flink uit en willen opdrachtgevend Nederland verrassen en inspireren. Iedere professional in het marketing-, communicatie- en merkenveld is welkom om de sfeer te proeven bij de verschillende bureaus en te genieten van een zomerse avond vol mooie inzichten, ontmoetingen en mogelijke samenwerkingen.

Partners en gastenlijst De Nederlandse editie van EventStreet is een initiatief van IDEA en EventSummit in samenwerking met Gemeente Haarlem, Haarlem Convention Bureau, Haarlem Marketing, Momice en mediapartners De Eventmanager en Events.nl. De inschrijving voor deze ludieke en bijzondere meet & greet tussen opdrachtgevers van events en de eredivisie van eventmarketing- en live communicatiebureaus is geopend, dus registreer snel en zet 10 juli alvast in de agenda. Voor meer informatie en tickets: www.eventstreet.nl.

knop meld je aan

 

Laat je inspireren door prominente sprekers, kom in contact met vernieuwende aanbieders, beleef de acts, activiteiten, cateringconcepten en meer. En sluit af met de gezellige netwerkborrel.

 

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha