00-header-slide-14
00-header-slide-10
00-header-slide-4
00-header-slide-9
00-header-slide-12
Previous Next Play Pause

Wereldprimeur, 360 graden livestream interview Duncan Stutterheim

15 februari om 12.50 uur kun je voor het eerst een 360 graden livestream volgen. Vanuit de FestivalStage tijdens EventSummit zenden we live het interview uit met Duncan Stutterheim (ID&T). In samenwerking met het bedrijf UC360 gaan we op geavanceerde wijze het interview streamen via YouTube.

Er wordt met nieuwe technieken gewerkt om het publiek en de doelgroep als kijker een nog intensievere VR ervaring mee te geven. Mede door de ontwikkelde VR Robot (genaamd 'ET') legt UC360 de werkelijke wereld vast in 360┬░ videobeelden. Wat je om je heen ziet, ervaart ook het publiek! De kijker 'loopt' tijdens de VR360 video door de FestivalStage van EventSummit heen en kan via YouTube vragen stellen aan Duncan Stutterheim. Uniek!

Kom live naar EventSummit of kijk als primeur thuis mee met ET en ervaar letterlijk het moment alsof je er live bij bent!

Laat je inspireren door prominente sprekers, kom in contact met vernieuwende aanbieders, beleef de acts, activiteiten, cateringconcepten en meer. En sluit af met de gezellige netwerkborrel.

 

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha