00-header-slide-14
00-header-slide-10
00-header-slide-4
00-header-slide-9
00-header-slide-12
Previous Next Play Pause

Nieuws

Vlog: Arjen op bezoek bij Locaties met Meerwaarde

Arjen ging op bezoek bij Locaties met Meerwaarde, toevallig ook onze buren op kantoor. Dit mooie bedrijf heeft als doel om respect voor mens, natuur en cultuur de norm te maken in de evenementenbranche. Zij bieden vergader- en eventlocaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen een platform waarop zij zich kunnen profileren. Locaties met Meerwaarden is daarbij een sociale onderneming. De helft van onze omzet geven ze weg aan goede doelen. Dat is nog eens het verschil maken!

Ook geïnteresseerd in hoe jij je evenement duurzaam kan organiseren? Locaties met Meerwaarde heeft er een whitepaper over geschreven, deze kan je hier vinden.

Lees meer...

Vlog: Arjen op bezoek bij Werkwarenhuis

Op 25 oktober 2019, tijdens de Visit Brabant Tour, bezocht Arjen het Werkwarenhuis en sprak met Edwin Volleberge en Simone Kramer over hoe zij Het Verschil Maken.

Lees meer...

Vlog: Dirk Zeelenberg

Arjen en Joris waren op bezoek bij Dirk Zeelenberg. Hij is aangewezen als spreker / dagvoorzitter voor het Ochtendcongres Maak Het Verschil op EventSummit 2019.

Lees meer...

Vlog: Arjen op bezoek bij Visit Brabant Convention Bureau

Op 25 oktober 2019 organiseerde Visit Brabant i.s.m. EventSummit een prachtige dag in de omgeving ‘s Hertogenbosch en Eindhoven. Oude kastelen, industriële pareltjes, moderne hotels, maar ook het Philips Museum.De 15 eventmanagers waren vooral verrast door de veelzijdigheid in aanbod.

Lees meer...

Dagvoorzitter en 1ste spreker Congres: Dirk Zeelenberg!

In de vorige nieuwsbrief hebben we een prijsvraag uitgezet om de dagvoorzitter en tevens eerste spreker van het Congres “Maak het Verschil” te raden. En dat hebben we geweten. Wat een reacties. Gordon, Rens de Jong, Ad-Just Bouwman en Emile Ratelband werden genoemd, maar de meeste hadden het antwoord goed. Met trots melden wij dat het congres in professionele handen is van acteur, auteur, trouwambtenaar en oud-collega (18 jaar Om de Haverklap Producties) Dirk Zeelenberg.

Lees meer...

Vlog: Arjen op bezoek bij MPI

Arjen was op bezoek bij MPI Netherlands Chapter en sprak daar met Gijs Verbeek en Sven Boelhouwer en sprak met hun onder meer over de European Meetings & Events Conference (EMEC 2019)

Lees meer...

Daar is ie: Aftermovie EventStreet

Het had even wat voeten in de aarde, maar hier is hij dan - de aftermovie van EventStreet..

Lees meer...

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha