00-header-slide-14
00-header-slide-10
00-header-slide-4
00-header-slide-9
00-header-slide-12
Previous Next Play Pause

Nieuws

Daar is ie: Aftermovie EventStreet

Het had even wat voeten in de aarde, maar hier is hij dan - de aftermovie van EventStreet..

Lees meer...

Vlog: Arjen en Joris op EventStreet

Arjen en Joris waren natuurlijk op 'hun' EventStreet. Daar maakte ze een vlog..

Lees meer...

Thema 2019: Maak het Verschil!

31 januari 2019 vindt de 11de editie plaats van EventSummit, het grootste eendaagse platform voor onze mooie branche. Locatie: Rotterdam Ahoy.
Het thema van de komende editie: Maak het Verschil!

Lees meer...

Sprekers gezocht voor TalentStage

Tijdens de 10de editie van EventSummit hadden we de eerste TalentStage. In samenwerking met DeSpreker.nl hebben we een podium gegeven aan 7 nog vrij onbekende sprekers (talenten).

Lees meer...

EventStreet 2018 - een prachtige start

De eerste editie van EventStreet op 10 juli was direct een succes: 700 professionals uit de evenementenbranche met daaronder ruim 250 opdrachtgevers waren aanwezig op de Grote Markt in Haarlem.

14 toonaangevende evenementenbureau's - allen lid van de IDEA - presenteerden ieder op hun eigen wijze de unieke meerwaarde voor bezoekende opdrachtgevers.

De zon scheen, er was veel te beleven, het was druk, fantastische sfeer. Kortom tevreden bureau's, enthousiaste opdrachtgevers en een nieuw jaarlijks event voor onze mooie branche!

Lees meer...

1ste Editie EventStreet groot succes

Wat hebben we genoten op 10 juli 2018 in Haarlem. Het was een prachtige zomeravond en heel Haarlem stroomde vol met opdrachtgevers. De Burgemeester opende EventStreet en vervolgens konden alle bezoekers zich van kroeg, naar café, naar restaurant verplaatsen, waar 14 evenementenbureaus hun uiterste en creatieve best hadden gedaan om te laten zien waar onze mooie branche voor staat.

Lees meer...

Arjen op bezoek bij Vis á Vis

Deze week was Arjen ook op bezoek bij Vis à Vis en sprak met Klaartje Wierbos.

Lees meer...

Laat je inspireren door prominente sprekers, kom in contact met vernieuwende aanbieders, beleef de acts, activiteiten, cateringconcepten en meer. En sluit af met de gezellige netwerkborrel.

 

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha