• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Stadsherberg de Mol

Categorie: Locaties

Delft

Lenneke van Dijk

015-2121343

Omschrijving

Stadsherberg de Mol is gevestigd in een eeuwenoud pand aan de grachten van Delft, en is een unieke locatie om een personeelsfeest of bedrijfsuitje in Middeleeuwsche stijl te beleven.  Wij hebben diverse thema-avonden beschikbaar. Professionele artiesten zorgen er voor dat een avond in Stadsherberg de Mol niet gemakkelijk vergeten zal worden. Onze klassieker is de Breughel Avond: een 4 uur durend arrangement vol met Spijzen, Drancken ende Vermaeck.  

Wij kunnen voor elk budget een arrangement op maat samenstellen. Wij hebben verschillende dagprogramma's beschikbaar welke ook voor teambuilding geschikt zijn.  Tevens bieden wij vergader-arrangementen aan. 

In de ongedwongen sfeer van Stadsherberg de Mol voelt iedereen zich thuis !  Stadsherberg de Mol laat de Middeleeuwen voro u herleven !

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha