• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

EventOPlanner mobile apps

Capelle a/d IJssel

Peter Bestebreurtje

+31 10 288 18 20 +31 6 115 11 511

Omschrijving

 

Met de mobile app van EventOPlanner verrast uw bezoekers met een interactieve gids geschikt voor smartphone en tablet.

U informeert (gepersonaliseerd programma en interactieve plattegrond), inspireert (achtergrondinformatie van exposanten en presentaties van sprekers) en laat bezoekers participeren (interactief netwerken en realtime stemmen).

 

Voor, tijdens en na het evenement!

Waarom de EventOPlanner app onmisbaar is voor uw volgende evenement?

 

Gebruik EventOPlanner voor een...

...vakbeurs, congres, open dag, conferentie, seminar, expositie, festival, workshop, bedrijfsevenement, netwerkborrel, productpresentatie, (nationale) dag / week van de (...), consumentenbeurs, symposium, tentoonstelling, clubbijeenkomst of elk evenement waar mensen moeten worden geïnformeerd, betrokken en geïnspireerd en bezoekers willen netwerken en deelnemen.

U gebruikt nog geen mobile app voor uw evenement?

Wanneer u nog geen mobile app inzet om uw evenement nog interactiever en innovatiever te positioneren, maak dan een vliegende start met een EventOPlanner app.

Ons platform biedt een laagdrempelige manier om beslagen ten ijs te verschijnen en voldoende uitbreidingsmogelijkheden om de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien.

Bovendien staan ons transparante licentiemodel en onze betaalbare tarieven garant voor een lange termijn relatie, waarbij we u helpen het beste te halen uit de mobiele (r)evolutie.

 

U maakt al wel gebruik van een event app?

Als u al gebruik maakt van een event app, dan kent u de voor- en nadelen van uw huidige oplossing en weet u de mogelijkheden van EventOPlanner op waarde te schatten. Als gevolg, heeft u misschien aan een ‘upgrade’ gedacht.

 

Waarom u een ‘competitive upgrade’ zou moeten overwegen?

Ten opzichte van gelijksoortige oplossingen, biedt EventOPlanner een aantal belangrijke voordelen omdat het:

  • Gebruik maakt van gebruikersvriendelijke, toekomstvaste ‘native mobile’ technologie
  • Een betaalbare en voorspelbare kostenstructuur kent, dat past bij elk gewenst verdienmodel
  • Onbeperkte ruimte biedt om maatwerk te ontwikkelen zodat bestaande systemen en infrastructuur kunnen worden geïntegreerd
  • Wordt door een team van vakkundige specialisten die een uitstekende dienstverlening en klantondersteuning hoog in het vaandel hebben staan.

 

Wanneer u overweegt uw oude event app in te ruilen voor een EventOPlanner native mobile app doen we u graag een aantrekkelijk voorstel.

Foto's

native mobile apps

Start vóór EvenementContact 2014 en ontvang 50% korting!

Bezoek onze website en meld je alvast aan via email of telefoon om van het 50% actietarief gebruik te willen maken! Website: EventOPlanner.nl

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha