• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Momentize

Categorie: Overig

UTRECHT

Ilse van Kralingen

+31619172377

Omschrijving

Je klanten zullen sprakeloos zijn. Geef ze een unieke ervaring en echt iets om trots op te zijn. Met Momentize heeft iedereen weer iets in handen om blij van te worden.

Momentize helpt eventmanagers om hun klanten een onvergetelijke ervaring te geven. Elke organisatie wil een onvergetelijke indruk maken, een beleving die men nog een keer wil mee maken . Het aanbod is erg groot en hoe zorg je nu dat je top of mind blijft en een sterke relatie opbouwt met je klant. Momentize speelt hierop in door de samenwerking van relaties op een unieke manier vast te leggen, dat resulteert in een foto realistisch tastbaar 3D beeld. Het is persoonlijk en men zal altijd weten waar en met wie je was op dat moment. Men zal het beeld neerzetten en altijd een blijvende herinnering houden aan jullie moment en krijgt daarmee maximale exposure. Je blijft als organisatie Top of Mind.

Met Momentize geef je je klanten écht iets in handen, een 3D beeldje van hun zelf! Weet je een betere manier om de relatie met je klanten te versterken? Wij zijn ‘m nog niet tegengekomen.

Wij komen met onze 3D booth, die met 245 camera's in een fractie van een seconde een fullbody scan maakt, graag bij jullie op (bijna) iedere gewenste locatie en samen maken we een onvergetelijk event.

Let's Momentize!

 

 

Foto's

eurocoin sfeerbeeld

Maak nu gratis je 3D foto!

Tijdens EventSummit kun je gratis een 3D foto laten maken bij de stand van Momentize! Wij leggen onvergetelijke momenten op een unieke manier vast. Deze foto krijg je op je mail toegestuurd en biedt je de mogelijkheid deze 360 graden foto om te laten zetten tot 3D beeldje van jezelf (hier zitten wel kosten aan verbonden). 

 

Er is in ieder geval heel veel mogelijk! Het is uniek, persoonlijk en je gooit jezelf nooit weg. Daarmee is de herinnering tastbaar en voor altijd.

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha