• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

RBT Heuvelrug & Vallei

Categorie: Netwerkclub

Maarn

Laura van de Rijke

0854857760 0854857760

Omschrijving

Weg van de drukte van de stad en centraal gelegen in ons land vind u de Utrechtse Heuvelrug. Laat uw creativiteit hoogtij vieren in de groene, bosrijke omgeving waar gastvrijheid nog vanzelfsprekend is. 

Raak geïnspireerd in een omgeving met 23.000 hectares bos en groen om u heen. In Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug vindt u unieke en inspirerende locaties voor al uw (meerdaagse) congressen, conferenties, trainingen en overige zakelijke bijeenkomsten. 

De locaties op de Heuvelrug zijn kwalitatief goed tegen scherpe prijzen. Bovendien kunt u op de Heuvelrug op de meeste locaties gewoon gratis parkeren. Daarnaast dragen ze het milieu en de natuurlijke omgeving van het Nationaal Park een warm hart toe. Zij werken met maatschappelijk verantwoorde producten en een aantal locaties doneert een deel van hun opbrengst aan het goede doel.

De Utrechtse Heuvelrug staat bol van cultuur, natuur en historie. Dit biedt legio mogelijkheden voor ontspannings- en sociale programma's. Verbaas uw gasten en verbind ze op informele manier aan elkaar door een bijzondere activiteit waar zij en u nog lang over zullen napraten.

Wilt u uw gasten culinair verwennen? Of wilt u hen voorafgaand aan, tijdens of na uw evenement een overnachting aanbieden? Verras uzelf en uw deelnemers bij de mooiste en meest gastvrije restaurants en congreshotels in de regio. Zo biedt u altijd iets unieks aan. Van rustieke B&B tot luxe hotel, het is maar net welke beleving u uw gasten wilt meegeven.

Door samenwerking van het Regionaal Bureau voor Toerisme Heuvelrug & Vallei met het Utrecht Convention Bureau is er voor alle soorten bijeenkomsten en congressen volop expertise in huis. Een team van professionals staat u met raad en daad bij. Welkom op de Utrechtse Heuvelrug!

Meer info: zakelijk.opdeheuvelrug.nl


Foto's

outdoor terrace hilton Steyl zaal Kontakt der Kontinenten picknick_kok kaap doorn

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha