• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Stadskanaal

Niels Blom

0599-611000 06-53144946

Omschrijving

Dit is dé locatie voor een meerdaags actief teamweekend, spetterend personeelsfeest of een doeltreffend personeelsweekend. Door de unieke combinatie van faciliteiten bieden wij onvergetelijke meerdaagse arrangementen voor grote en kleine groepen. 

Samen vergaderen, eten, drinken, ondernemen en feesten op een prachtige locatie op de grens van Groningen en Drenthe. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het programma stellen wij samen met u op. Niets is onmogelijk, maar ú bepaalt, want u bent onze gast. Wij zijn graag uw creatieve partner die meedenkt over uw evenement, of zelfs een geheel verzorgd en aangekleed evenement voor u organiseert. 

 

Wat maakt Pagedal zo uniek?

 - Een no-nonsense, persoonlijke en betrokken organisatie 

 - Geschikt voor kleine en grote groepen

 - Overnachten met Olympisch dorp beleving

 - Breed aanbod van uitdagende in- en outdooractiviteiten

 - Catering van eenvoudig tot zeer luxe

 - Uitgebreide zaalfaciliteiten

 

Ben jij op zoek naar een locatie voor een actief team- of personeelsweekend. Laat je verrassen en bezoek onze stand tijdens EventSummit2018. Standnummer volgt. 

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha