• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Safari Meeting Centre in Burgers' Zoo

Arnhem

Josine Wouters

026-3537201

Omschrijving

Het Safari Meeting Centre biedt vele mogelijkheden voor uw zakelijke bijeenkomst!

Het Auditorium telt 450 zitplaatsen waarbij sfeer, comfort, beenruimte en goed zicht zijn gegarandeerd. Direct grenzend aan het Auditorium ligt de Foyer, waar u gemakkelijk ruim 550 gasten tegelijkertijd kunt ontvangen. De Foyer wordt gekenmerkt door haar sfeervolle Longneck Bar, waardoor het uitstekend geschikt is voor een aperitief of juist een afsluitende borrel. Bovendien is hier volop ruimte voor het plaatsen van stands.

Burgers’ Zoo biedt als locatie natuurlijk prachtige aanknopingspunten om diverse onderwerpen middels het dierenrijk als spiegel bespreekbaar te maken. Uiteraard kan ons park letterlijk in het programma betrokken worden middels ons brede scala aan interessante, inspirerende en educatieve activiteiten.

U kunt vergaderen met een adembenemend uitzicht op Burgers’ Safari of de Burgers’ Bush in één van onze vijf luxe Lodges. Uiteraard zijn deze ruimtes ook geschikt voor uw personeelsuitje of training.

Uiteraard zijn al onze zalen voorzien van alle technische gemakken. Zo is er een gratis wifinetwerk en beschikken alle zalen over een groot LCD scherm en een geluidsset. Het gebruik van de apparatuur is inbegrepen bij het huren van een zaal. Daarnaast hebben wij verschillende vergader- arrangementen samengesteld.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor vergaderen of uw training? Of heeft u bepaalde wensen die hier niet bij staan? Neem dan contact met ons op! Wij bespreken graag uw persoonlijke wensen en zullen een passend arrangement op maat voor u maken.

 

Bijlagen

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha