• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Kortenhoef

Robert-Jan Nederbragt

0294 - 700 250

Omschrijving

TeamCreators voor trainers, bedrijven, locaties en event professionals!

Op zoek naar een leuke en efficiente activiteit voor uw training, bedrijfsuitje of evenement, dan gaan wij graag het gesprek met u aan. Wij creëren teams door middel van spel met door ons zelf ontwikkelde teambuilding programma’s. Of u nu weer even alle neuzen dezelfde kant op wilt hebben staan, uw medewerkers wilt bedanken met een gezellige activiteit of elkaar beter wilt leren kennen voor een goede teamspirit, ontdek wat de kracht van het spel kan hierbij betekenen voor u. 

TeamCreators ontwikkelt zijn programma’s allemaal zelf, waardoor wij ons flexibel kunnen opstellen. Kies uit ons ruime aanbod of geef uw wensen aan om samen tot de perfecte activiteit te kunnen komen.

 

Een greep uit ons aanbod

Team Recycle Challenge - Ontwerp, bouw en race met je zelfgebouwde racewagen! Gebruik al je talenten; leiderschap, creativiteit, teamwork, innovatie en lol om samen de meest originele en snelste racewagen te creëren. Een leuke bijkomstigheid; de materialen zijn allemaal eerder gebruikt en worden na uw event weer herbruikt, zo helpt u tevens mee om de wereld een stukje beter te maken!

Team Trivial - In teams gaat u in zes rondes doe en denkopdrachten uitvoeren (die u vooraf zelf heeft uitgekozen) om zoveel mogelijk trivianten te verzamelen. Denk hierbij aan Kopjes & Houtjes, een geheugenspel waarbij ook gepuzzeld moet worden. Of het waterspel, waarbij je team moet bedenken hoe je met slechts beperkte middelen water van A naar B moet brengen, en dan ook nog onder de druk van het team waar tegen je op dat moment strijdt!

Team Chocolate - U start met een korte workshop chocolade maken. Vervolgens gaat u in teams zelf aan de slag om een “ chocolaatje”  te bedenken, een naam te geven, een verpakking te maken, een marketingplan voor te schrijven en als finale te pitchen aan je collega’s!

TeamDrone - Maak kennis met deze gave activiteit. U leert vliegen met een drone (indoor en/of outdoor), maakt prachtige luchtfoto’s en probeert de andere teams slim af te zijn door het oplossen van puzzels en raadsels of de perfecte landing te maken!

Bij TeamCreators willen wij plezierige, effectieve en memorabele activiteiten verzorgen! Neem contact op met een van onze team creators om te zien welke activiteit het beste past bij uw evenement en bij uw collega’s!

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha