• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Leeuwarden-Friesland Culturele Hoofdstad van Europa

Leeuwarden

Yvonne Hulleman

06-57305345

Omschrijving

Leeuwarden-Friesland Culturele Hoofdstad van Europa 2018
Met meer dan 60 hoofdprojecten en talloze mienskipsprojecten barst Friesland uit zijn culturele voegen.  In 2018 draagt de provincie Friesland met al haar ‘andersjes’ de eervolle titel van Culturele Hoofdstad van Europa. Meer dan honderd manifestaties vormen de ruggengraat van een jaar waarin we als Leeuwarden-Friesland ons in de culturele kijker zetten. Dat doen we niet alleen om een feestje te vieren, maar om te laten zien hoe we het Friese Leven vieren en daarbij een schonere planeet achterlaten.

Incentive tijdens Culturele Hoofdstad
Cultuur verbindt. Zorgt voor kennisuitwisseling. En inspiratie. Daarom is 2018 bij uitstek het jaar om een cultureel event te bezoeken met je relaties, bedrijf of team. Combineer een culturele beleving met een meeting, diner of tocht door de hoofdstad Leeuwarden. Raak geïnspireerd. Wees welkom in ons feestelijk laboratorium in 2018.

Tijdens de Eventsummit
eer weten over de projecten en mogelijkheden rondom Culturele Hoofdstad? Ontmoet ons tijdens de EventSummit in de Frieslandstraat. 

 

 

 

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha