• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Promotion Partners

Categorie: Personeel

Amsterdam

Ilse Kleiterp

0204964666 0654687870

Omschrijving

Promotion Partners is al meer dan 35 jaar dé partner van bedrijven en merken in het hoge segment voor het leveren van flexibel en gedreven personeel.

Begonnen in 1978 met het inzetten van hostesses op evenementen, is Promotion Partners vandaag de dag uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf dat professioneel en kwalitatief goed personeel levert binnen de evenementen-, retail- en travel retailbranche.

Samen met zusterbureau BE Agency bieden wij creatieve concepten aan voor evenementen en merkactvaties. Wij zijn hierdoor in staat om alles tot in detail te regelen en uit te voeren mét ons eigen personeel.

Brand awareness of extra conversie realiseren, loyaliteit belonen of simpelweg een goed feest; onze gezamenlijke missie is het creëren van belevenissen die onze opdrachtgevers succesvol maken in hun business!


 


 

 

 

Filmpjes

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha