• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Domaine La Butte aux Bois & Hotel Stiemerheide

Categorie: Hotels

Lanaken & Genk (Belgisch Limburg)

Veerle Boonen

0032 468 16 98 86 0032 468 16 98 86

Omschrijving

DOMAINE LA BUTTE AUX BOIS & HOTEL STIEMERHEIDE

A HAVEN IN TRANQUILILTY

 

 Welcome, bienvenue, welkom.. bij Domaine La Butte aux Bois.

Domaine La Butte aux Bois in Lanaken ligt in het oosten van de provincie Limburg. Het Nederlands-Limburgse Maastricht ligt op amper 5 kilometer en op 25 minuten rijden van de Duitse grensstad Aken. België, Nederland en Duitsland vloeien hier in elkaar over.                                                       

De naam is ontleed aan het Frans en staat voor heuvel in het bos. Domaine La Butte aux Bois is namelijk gelegen in de nabijheid van het Nationaal Park Hoge Kempen. 

Het landhuis werd in 1924 gebouwd in Neo-Tudorstijl en lange tijd bewoond door de adellijke familie Lagasse de Locht. In 1970 werd het bezit van de Nederlandse ondernemersfamilie Bullens. De nieuwe eigenaars bouwden het traditierijke landhuis om tot een luxueus hotel dat in 1986 zijn deuren opende.

In de loop der jaren ontwikkelde Domaine La Butte aux Bois zich tot een toonaangevend hotel en won het verschillende onderscheidingen waaronder de Tripadvisor Award als 'tweede beste hotel van België'.

Domaine La Butte aux Bois is uitgegroeid tot een domein met 59 kamers, 10 meetingzalen (maximale capaciteit tot 450 personen), 2 restaurants (waaronder een 2* Michelin restaurant  'La Source'), een state-of-the-art spa 'La Forêt' en een eigen hoogstaande fitness 'Le Gym.' 

 

Welcome, bienvenue, welkom.. bij hotel Stiemerheide.

Hotel Stiemerheide bevindt zich vlakbij Genk, aan het Nationaal Park Hoge Kempen. Het hotel in Engelse cottagestijl gaat naadloos over in de uitgestrekte natuur die het hotel omringt. Het genereus panorama over het 18-holes golfterrein 'Spiegelven'en het aangrenzende landschap creeëren een elegant landelijke sfeer.

Ons sfeervol hotel beschikt over 8 vergaderzalen die uitgerust zijn met de modernste apparatuur, 70 kamers, 2 restaurants (waaronder een 1*ster Michelin restaurant 'De Kristalijn), een prachtig zwembad en snookerruimte. Op onze prachtige locatie gaan het zakelijke en ontspanning hand in hand.

Hotel Stiemerheide heeft ook verschillende prijzen gewonnen waaronder 'meest klantvriendelijke hotel van België' via Hotelspecials.

 

Wij kijken er alvast naar uit om u te mogen verwelkomen op onze stand L010.

Hartelijke groeten,

Michelle & Veerle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha