• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Kinepolis Nederland

Categorie: Evenementenlocaties

Utrecht

Wanda Borkus

06-10593452 06-10593452

Omschrijving

Kinepolis is zoveel meer dan alleen maar traditionele film. Wist je dat je bij Kinepolis ook terecht kunt voor het organiseren van jouw event?

Op dit moment hebben wij 17 bioscopen verspreid over heel Nederland.

Van congressen, bedrijfsevenementen, colleges en beurzen tot echt film gerelateerde evenementen, dit kan allemaal georganiseerd worden in onze bioscopen.

Natuurlijk hebben wij ook onze filmvouchers. Trakteer uw medewerkers of relaties op een overgetelijke film-ervaring met de Kinepolis-bioscoopvouchers. Een leuk relatiegeschenk waar iedereen wamr van wordt.

En hoe krijg je de juiste merkboodschap gecommuniceerd aan de juiste doelgroep? Omdat wij die uitdaging maar al te goed begrijpen, staan we voor je klaar met advies en oplossingen op maat.

U vindt ons op standnummer:...

 

 

Maak kans op een 10-rittenkaart van Kinepolis!

Maak kans op het winnen van een 10-ritten kaart, dus 10 tickets voor de Kinepolis bioscoop. Geldig op alle locaties. Bezoek onze stand (NUMMER) en laat uw visitekaartje achter. Wie weet wordt jij als winnaar getrokken!

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha