• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Breepark

Categorie: Evenementenlocaties

Breda

0767630476

Omschrijving

 

Breepark is een splinternieuwe evenementenlocatie direct aan de A27 in Breda. Het is een bijzonder gebied waarin verschillende elementen samenkomen waaronder congres- en vergaderzalen, een grote evenementenhal, diverse horecagelegenheden, een groot outdoorterrein voor festival en een natuurgebied. 

 

Congres- en vergaderruimtes 

De grote congreszalen, kleinere vergaderruimtes en ruime ontvangstruimtes en foyer zorgen ervoor dat er voor iedere bespreking of activiteit wel een passende ruimte is. Door de grote ramen kijk je mooi uit over Breepark of over de evenementenhal. De ruimtes zijn voorzien van alle moderne faciliteiten. 

 

Evenementenhal en het outdoor terrein 

Een grootschalig evenement organiseren? De 8.300m2 grote evenementenhal is ideaal voor een beurs, grote productpresentatie, bedrijfsfeest en meer. Breepark heeft een groot outdoor terrein van 5,5 hectare. Het is de ideale locatie voor een festival of buitenevenement bijvoorbeeld op het gebied van sport.

 

Haal meer uit je evenement met Breepark 

Wij zorgen er samen voor dat je het maximale uit je evenement haalt. Of dat nu een vergadering is voor vier personen, congres van een paar honderd man of vakbeurs met duizenden bezoekers. Onze verschillende ruimtes zijn multifunctioneel inzetbaar en er zijn allerlei combinatiemogelijkheden met de aanwezige andere partijen in Breepark. We zetten graag net die stap extra! 

 

 

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha