• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Drents Museum

Categorie: Evenementenlocaties

Assen

0592 - 377 773

Omschrijving

Op zoek naar een sfeervolle en gastvrije locatie voor een zakelijke of feestelijke bijeenkomst? Het Drents Museum in het centrum van Assen beschikt over een aantal prachtige zalen, elk met bijzondere kenmerken. Van een vergadering tot een (zakelijk) diner en van een workshop tot een congres. Het gebouw, de sfeer en de kunst zorgen voor een inspirerende omgeving voor jou en jouw gasten.

Voor grotere en kleinere evenementen is het Drents Museum dé juiste locatie. Iedere zaal heeft gratis wifi en is voorzien van apparatuur, zoals beamers, laptops en geluidsinstallaties. Dankzij de intieme sfeer zijn de GS-zaal en Trouwzaal uitermate geschikt voor de kleinere evenementen. Onze Statenzaal heeft een bijzondere ambiance en Grandcafé Krul is geschikt voor een exclusief diner of een jubileum.

Vele mogelijkheden
Voor welke zaal u ook kiest, uw evenement kan in alle rust plaatsvinden, midden in het museum. Iets extra’s geven aan uw gasten? Combineer de bijeenkomst met een rondleiding of lezing. Wij bieden alles om uw evenement tot een succes te maken. Wilt u meerdere zalen tegelijk huren? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Statenzaal
De Statenzaal is de meest sfeervolle ontvangstruimte van het museum. Tot 1973 vergaderden de Provinciale Staten in deze zaal. De ruimte heeft een prachtige historie en is rijkelijk versierd met schilderingen, houtsnijwerk en glas-in-loodramen. Deze sfeervolle zaal beschikt over een goede akoestiek en is een unieke omgeving voor uw evenement, zoals (boek)presentaties, concerten, (zakelijke) recepties of vergaderingen.

GS-zaal
Doordat de zaal volledig verduisterd kan worden is de GS-zaal, voorheen de vergaderzaal voor Gedeputeerde Staten, zeer geschikt voor elk type (bedrijfs)presentatie. Bovendien is dit de ideale plek voor uw vergadering, workshop of lezing. De zaal heeft een intieme sfeer en heeft, net als de Statenzaal, een prettige akoestiek.

Trouwzaal
De Trouwzaal is de kleinste ruimte in het museum en daarmee geschikt voor kleinere gezelschappen. Evenals de GS-zaal heeft de Trouwzaal een intieme
sfeer en biedt een uitstekende entourage voor groepen tot 30 personen. De zaal is geschikt voor vergaderingen en lezingen, maar bijvoorbeeld ook voor workshops.

Exclusieve openstelling
Het is mogelijk om uw evenement buiten de reguliere openingstijden van het Drents Museum te organiseren. De Statenzaal, de GS-zaal en ook Grandcafé Krul zijn ‘s avonds beschikbaar voor uw evenement. Café Krul heeft een unieke inrichting, afkomstig van de bekende tearoom Maison Krul. Het sfeervolle café is de uitstekende locatie voor een jubileum of voor een heerlijk diner en borrel.

Foto's

Statenzaal Drents Museum GS-zaal Drents Museum Trouwzaal Drents Museum Tentoonstellingsvleugel Drents Museum

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha