• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Loyals

Categorie: Bedrijfsevenementen

Mijdrecht

0297385252

Omschrijving

Altijd op zoek naar ‘the next big thing’, omdat de markt constant verandert. Het is niet aan ons om bij te blijven, maar juist voorop te blijven lopen. Op deze manier kunnen wij adviseren en blijven co-creëren met onze klanten. Zo zorgen wij dat ook zíj klaar zijn voor de toekomst.

We zijn gebouwd op een sterke online backbone en geloven sterk in goede creatie, design en live (brand) events. Onze analisten begrijpen de kracht van data en weten hoe ze deze data kunnen gebruiken. Of het nu uit social media-kanalen komt, van een website of uit een event.

Doelen zijn de enige manier om onze klanten te laten groeien. Dat mag duidelijk zijn. Maar we starten altijd van binnenuit, vanuit de ‘core’ van de organisatie. Want als je vanuit de ‘core’ werkt, ben je altijd authentiek. Of we nu co-creëren met onze klanten aan hun merkbeleving of aan een nieuw campagneconcept. Dit doen we volgens de Loyals ‘Cut the crap’ marketingmethode.

Onze specialisten selecteren de producten om de doelen voor onze klanten te behalen. Zonder bang te zijn om deze producten te veranderen, als de markt daarom vraagt. Want constante verandering, betekent ook constante kansen!

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha