• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Antropia, Cultuur en Congres Centrum

Driebergen

Germien Cox

0343 531818

Omschrijving

 

Ruimte voor ontmoeting

Antropia is een bijzondere vergader- en congreslocatie. Ontzettend goed bereikbaar met zowel de auto als de trein dankzij haar ligging pal naast NS station Driebergen-Zeist en aan de A12. Een groene oase in midden-Nederland, want Antropia bevindt zich op het prachtige Landgoed de Reehorst.

 

Zaalinformatie

U vindt hier een diversiteit aan zalen. De congreszaal is bij uitstek geschikt voor groepen tot 300 personen en is gemakkelijk te combineren met de foyer en omliggende subzalen. Deze zaal biedt een prachtig uitzicht over het gehele landgoed. De tuinzalen bevinden zich naast het hertenkamp en zijn geschikt voor groepen tot 80 personen. Opmerkelijk is dat de tuinzalen barakken zijn die destijds gebruikt zijn bij de Deltawerken op Neeltje Jans. De Orangerie ligt verscholen op het landgoed en is ideaal voor heisessies voor groepen tot 22 personen. Alle vergaderzalen hebben natuurlijk daglicht en bieden uitzicht over het prachtige Landgoed de Reehorst.

 

Biologische keuken

U kunt bij Antropia in alle rust genieten van ambachtelijk bereide gerechten uit de eigen keuken. In het vernieuwde restaurant, op het mooie landgoedterras, in een vergaderzaal of ergens tussen de bomen op het landgoed. De koks werken uitsluitend met biologische en biologisch-dynamische producten.

 

Erkend koploper duurzaamheid

Als eerste klimaatneutraal cultuur- en congrescentrum van Nederland, zit Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Antropia in de genen. Antropia werkt al meer dan tien jaar op basis van de Triple P-gedachte: People, Planet en Profit. Het streven naar een harmonieuze balans tussen deze drie elementen staat centraal in haar ondernemen.

Filmpjes

Gratis proeverij biologsche lekkernijen!

Op zoek naar een bijzondere locatie voor uw bijeenkomst in Midden Nederland? Vul in dat geval uw gegevens in bij onze stand en wij nodigen u uit voor een gratis biologische proeverij voor 2. Voorafgaand of na afloop ontvangt u een uitgebreide rondleiding door ons cultuur- en congrescentrum.

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum beschikt over een biologische keuken waarin de koks gebruik maken van lokale ingrediënten van het seizoen. Dat betekent: vers, zuiver, zonder kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen, maar ook met respect voor dier en milieu geproduceerd. Het EKO-keurmerk Horecabewijst dat u eet in een restaurant dat hierin koploper is.

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha