• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

de Doelen ICC Rotterdam

Postbus 9723000 AZ Rotterdam

Gerrie Dahler en Jolenne van der Veen

010 - 217 17 88

Omschrijving

Concert- en congresgebouw de Doelen is één van de meest vooraanstaande accommodaties op congresgebied. Het is dé ontmoetingsplaats bij uitstek, gelegen in het hart van dynamisch Rotterdam, op slechts enkele minuten loopafstand van het Centraal Station.

De unieke uitstraling en de jarenlange ervaring met toonaangevende opdrachtgevers maken de Doelen een veel gevraagde locatie voor zowel nationale als internationale bijeenkomsten.

De tweeledige functie als concert- én congresgebouw wordt versterkt door de sfeervolle uitstraling van de concertzalen met de daarop naadloos aansluitende moderne uitstraling van het congrescomplex.

In de directe omgeving van de Doelen zijn diverse 3-, 4- en 5- sterren hotels gelegen. Eén daarvan, het Rotterdam Marriott Hotel is met de Doelen verbonden met een overdekte loopbrug.

Bijlagen

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha