• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Corendon Vitality Hotel Amsterdam

Amsterdam

Tom van Rijn

+31208207843 +31655283935

Omschrijving

Corendon Hotels & Resorts is een jong en snel groeiende hotelketen. Momenteel bieden wij 2 gevarieerde hotels aan in Amsterdam. Ervaar de veelzijdige mogelijkheden die deze 2 hotels te bieden hebben. In april 2018 gaan de deuren open van ons nieuwe aanwinst, Corendon Village Amsterdam dat gevestigd is naast Schiphol Airport telt maar liefst 673 kamers en wordt daarmee het grootste hotel van Benelux.

Corendon Vitality Hotel Amsterdam

Bent u op zoek naar een unieke en betaalbare locatie voor een succesvolle vergadering? Dan zit u bij het Corendon Vitality Hotel Amsterdam goed! Stijg op naar grote hoogte en ervaar een vergadering die beschikt over een echte Boeing 737 vliegtuig. U kunt er voor kiezen om uw vergadering te houden in het vliegtuig zelf, dat is uitgerust met moderne vergaderfaciliteiten en comfortabele vliegtuig stoelen. U kunt er ook voor kiezen om uw vergadering in de 737 cockpit suite te houden dat zich bevindt naast het vliegtuig. Om het helemaal af te maken  bieden wij u de unieke mogelijkheid om te ervaren hoe het is om een piloot te zijn van een echte Boeing 737. Onder begeleiding van een ervaren vlieginstructeur kunt u ondervinden hoe het magische moment voelt om op te stijgen, te landen en om te gaan met bepaalde weersomstandigheden. Uw prestaties worden uiteindelijk beloond met een officieel Corendon vlieg certificaat.

The College Hotel Amsterdam

The College Hotel Amsterdam is een charmant 4- sterren boutique hotel met 40 unieke hotelkamers. Het hotel bevindt zich op loop afstand van het Museumplein en nodigt u graag uit om uw evenementen in een exclusieve, historische en chique setting plaats te laten vinden. Het hotel biedt 4 sfeervolle vergader-salons tot 90 personen. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze Rembrandt Ballroom die met zijn authentieke details op smaakvolle wijze gemixt met modern design plaats biedt voor 200 personen.

Corendon Village Hotel Amsterdam  

Vanaf april zullen de deuren opengaan van het grootste hotel in de Benelux met maar liefst 673 kamers.  Het hotel zal beschikken over 11 innovatieve en flexibele  vergaderzalen die zijn voorzien van state-of-the-art vergaderfaciliteiten die zorgen voor een succesvolle ambiance. De flexibele vergaderzalen geven de mogelijkheid om evenementen te organiseren tot wel 500 gasten. Naast de vergaderzalen biedt het hotel een bioscoopzaal die te gebruiken is voor diverse presentaties. De bioscoopzaal beschikt over comfortabele bioscoopstoelen en is de perfecte gelegenheid voor grote maar ook kleine besprekingen. Corendon Village Amsterdam is gemakkelijk te bereiken aangezien het gelegen is naast de A4 en A9 onder de rook van Schiphol en Amsterdam business district. Geniet van de rijkdom aan culinaire mogelijkheden. De vergadering na bespreking? Kom na borrelen in onze moderne en bijzondere skybar met een uniek uitzicht op Schiphol Airport. Alles bij elkaar maakt Corendon Village Amsterdam de ideale locatie voor een succesvolle bijeenkomst.

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha