• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Utrecht Convention Bureau

Utrecht

Monique Andre de la Porte

030-2360035 06-54900271

Omschrijving

Utrecht Convention Bureau

In het hart van de meest concurrerende regio van Europa ligt Utrecht, dé stad voor zakelijke bijeenkomsten. Utrecht is een levendige kennisstad met jonge, slimme inwoners, een bloeiende creatieve sector en aantrekkelijke zakelijke locaties, op slechts dertig minuten van Schiphol Airport en op het knooppunt van de belangrijkste snel- en spoorwegen.

Toeristen en bezoekers roemen Utrecht om de middeleeuwse binnenstad met bijzondere monumenten, de imposante moderne architectuur, het inspirerende culturele leven en de prachtige groene omgeving vol historische schatten en verhalen. Publiekstrekkers zijn de eeuwenoude werven – uniek in de wereld – en de hoogste kerktoren van Nederland: de Domtoren.

Door haar omvangrijke netwerk van kennisintensieve bedrijven en instellingen, met het grootste kenniscentrum van Nederland Utrecht Science Park als verbindende schakel, is Utrecht bijzonder geschikt voor het organiseren van (wetenschappelijke) congressen en kennisevenementen. 

De florerende economie, de hoogopgeleide inwoners, het rijke culturele leven en het brede scala aan historische en moderne venues maken Utrecht ideaal voor zakelijke bijeenkomsten, zoals congressen en vergaderingen. Van de eigentijdse Jaarbeurs tot de monumentale Domtoren, het unieke TivoliVredenburg en het chique hotel Karel V: de mogelijkheden zijn eindeloos. Net als de mogelijkheden voor een fijne, comfortabele overnachting in een mooie omgeving.

Het Utrecht Convention Bureau, onderdeel van Utrecht Marketing, is uw onafhankelijke partner bij de organisatie van uw (volgende) bijeenkomst in Utrecht en zet zich met kosteloos advies in voor uw evenement. 

Bijlagen

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha