• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Smokey Goodness

Delft

Jord Althuizen

0652407693 0652407693

Omschrijving

Smokey Goodness
Barbecueën met Smokey Goodness is pure beleving. Onze grote in het oog springende smokers en bbq’s zetten de toon en de authentieke bereiding van echte, eerlijke gerechten maken het plaatje compleet. Van exclusieve catering met geraffineerde gerechten tot een stoer megafeest voor +1.000 gasten, Smokey Goodness brengt met haar authentieke BBQ kwaliteit, duurzaamheid en beleving naar ieder bedrijfsfeest of evenement.

Kwaliteit

Home made volgens authentieke bereidingswijze en recepturen, daar staan we voor en zijn we trots op.We investeren in de beste ingredienten, leveranciers en samenwerkers om een uniek bbq product te bieden aan onze gasten. En authentieke bereiding betekent ook echt authentiek bij Smokey Goodness. Dus 16 uur traaggegaarde varkensschouders, in 12 uur op houtvuur gegaarde hele biggen en 6 uur langzaam gegaarde spare-ribs zijn slechts enkele voorbeelden. Kwaliteit vraagt tijd, dus zetten wij de wekker maar wat vroeger.

Duurzaamheid
Voor sommige een modewoord, voor ons een vanzelfsprekendheid. Wij werken met vlees van aantoonbare herkomst, dat de tijd en ruimte is gegund om te groeien en waar geen preventieve antibiotica wordt gebruikt. Zo werken we met varkensvlees van de Heydehoeve, kip is bij ons Gildehoen en werken we met Black Angus rundvlees. Ons houtskool is CO2 neutraal geproduceerd en disposables zijn van natuurlijke grondstoffen. Maar het leukst is onze samenwerking met de stichting Give a Pig: wij doneren namelijk voor ieder evenement of partij een big aan een minder bedeeld Thais gezin. Wij een feestje, zij een feestje!

Beleving
Waar Smokey Goodness echt het onderscheid maakt naast onze niet te evenaren smaken? Met een echte BBQ beleving die gasten verstelt doet staan. De grootste BBQ Smokers van Nederland van 9 meter lang en 3.100 kilo staal is al imposant, onze authentieke handgemaakte buffetten, rokende letters, attributen en rooktonnen maken het af. Daarnaast lanceren wij dit jaar een unieke foodtruck: een volledig gerenoveerde Ford f6 uit 1950. Een echte showkeuken op wielen dus.

Voor Wie?
Festivals als Lowlands, de Rollende Keukens, Fortarock, North Sea Jazz zijn slechts enkele van de velen grootschalige evenementen die wij hebben mogen opsieren met onze authentieke bbq gerechten. Naast grootschalige festivals doen wij ook besloten partijen, evenementen, trouwfeesten en bedrijfsfeesten. We kunnen onze bbq gerechten presenteren in buffetvorm, family style aan lange tafels of een walking diner met bbq bites. Want als het op bbq aankomt: we swing both ways. Het kan ruig of chique, voor openbare evenementen en besloten prive feesten.

Bijlagen

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha