• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

MindCenter Evenementenlocatie

Marconiweg 8, 4131 PD Vianen

Jeroen van der Sluis

0347-322444

Omschrijving

De leukste inspirerende evenementenlocatie in Utrecht voor zakelijke bijeenkomsten tot 185 personen.

 

Het MindCenter in Vianen is ontworpen om uw team of relaties tot 185 personen blijvend te raken. Een centraal ontmoetingsplein met eromheen zeven subruimten. Een grote interactieve plenaire zaal en twee trainingszalen maken het MindCenter multifunctioneel.

 

In het MindCenter is alles net even anders dan je gewend bent. Niet om het anders zijn, maar omdat een andere aanpak vaak leidt tot betere resultaten. In het MindCenter wordt gespeeld met de invloeden van kleur, geur, smaak en beleving. Inspirerend.

Ontmoetingsplein, Studio's en zalen

Het hart van het MindCenter bestaat uit een centraal ontmoetingsplein MindPlaza met daaromheen zeven inspirerende break-out zalen. Elk met zijn eigen thema. Verder onder andere een grote “Open Your Mind” zaal, geschikt voor 150-185 personen in theater opstelling.

Centraal en multifunctioneel

Met ruimtes van ‘groot tot klein’ en van ‘zakelijk tot creatief’ is het MindCenter multifunctioneel inzetbaar. Bovendien is de ligging in Utrecht – in het midden van het land en 5 min. van de snelweg – zeer aantrekkelijk voor landelijke bijeenkomsten.

Feed your mind, mind your food...

Ook culinair wordt u verrast met “MindFood” en wordt bijvoorbeeld een after-lunch dip voorkomen.

Other focus, better results
Elke ruimte zorgt voor een eigen beleving door het formaat en de inrichting. Van creatieve tekentafels tot een ambilight zaal, van moderne beamers tot ouderwets schoolbord. Het motto van MindCenter is dan ook “Other focus, better results”.

Filmpjes

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha