• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Omschrijving

Grill’nSmoke is dé barbecue cateraar voor evenementen, bruiloften en festivals. Met een gemotiveerd team delen wij de passie voor mooi, origineel en vooral lekker eten. Dit doen wij met respect voor milieu, mens en dier. De meeste ingrediënten die we gebruiken zijn van biologische oorsprong, van boeren en kwekers die wij inmiddels tot onze vrienden rekenen!

Bij Grill’nSmoke maken wij gebruik van de mooiste ingrediënten, staan wij op de leukste locaties, voor de gezelligste mensen, de beste etenswaren te bereiden. Wij barbecuen en het gehele jaar door, op onze grote, hout gestookte BBQ’s. Grill’nSmoke is te vinden op menig festival, een aantal geselecteerde markten en bij bedrijven en particulieren voor catering. Wij leveren graag maatwerk, waarbij we nooit concessies doen aan kwaliteit en originaliteit!

De missie van Grill‘nSmoke is: “Wij bereiden de lekkerste gerechten, voor de leukste mensen, op de leukste locaties.”

Ook heeft Grill‘nSmoke gekozen voor een duidelijke visie:

“Grill’nSmoke is ontstaan uit passie en plezier voor de bereiding van goed, lekker eten. Door trouw te blijven aan de volgende kernwaarden wil Grill’nSmoke het meest toonaangevend worden in vernieuwend caterend Nederland:

    Duurzaam: Bij alles wat wij kopen, doen en durven, overwegen wij of dit de meest duurzame oplossing is. Grill’nSmoke streeft ernaar haar footprint op onze aarde zo klein mogelijk te houden.

    Origineel: Grill’nSmoke is geen 13de in een dozijn cateraar en blijft verrassende cateringconcepten ontwikkelen, altijd vasthoudend aan haar kernwaarden. “Het gaat vanzelf, we kunnen er niks aan doen”.

    Puur: Grill’nSmoke heeft korte lijnen van boer naar BBQ en staat voor bereiding van eerlijke ingrediënten, lokaal vlees en duurzame producten.

    Passie: Wij houden van wat we doen en we doen waar we van houden: de lekkerste gerechten maken op de BBQ, voor de leukste mensen op de mooiste locaties.

   Professioneel: Barbecuen is een vak! Grill’nSmoke investeert continu in haar mensen, materialen, producten, kennis en kunde.”

Onze liefde voor lekker eten gaat zover, dat wij zelfs de 'gewone' gerechten als worstjes en burgers in eigen beheer bereiden!

Wij BBQ-en 52 weken per jaar, voor iedere gelegenheid werken wij graag aan een arrangement-op-maat.

Wij hebben een goede samenwerking met een netwerk van prachtige locaties, maar komen natuurlijk ook graag naar uw locatie toe. 

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha