• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Attractiepark Toverland - Business & Events

Sevenum

Tamara Thijssen & Jeanine Theeuwen

077-4677050

Omschrijving

Attractiepark Toverland biedt naast meer dan 30 binnen- en buitenattracties, ook betoverende evenementenlocaties voor elke gelegenheid en voor diverse groepsgroottes. Van relatie- of familiedag, avondfeest of vergaderlocatie tot het exclusief afhuren van het gehele park, het is allemaal mogelijk.

Kom binnen en ervaar samen de magie. Onder het genot van een hapje, drankje en swingend entertainment kunt u samen genieten van onze betoverende locaties. Uw event wordt een magische herinnering waar u zeker met veel plezier aan terugdenkt. Welke wens u ook heeft, in Toverland wordt deze werkelijkheid.

Uiteraard kan een evenement gecombineerd worden met een bezoek aan onze topattracties, zoals de bekende motorachtbaan Booster Bike of de snelste, langste en hoogste houten achtbaan van de Benelux Troy. Tijdens avondfeesten kunnen deze attracties exclusief voor uw gezelschap geopend worden. Bovendien is er de mogelijk tot live entertainment voor jong en oud.

Ook overdag kunt u bij Toverland terecht voor een onvergetelijk bedrijfsfeest. Nodig uw medewerkers en hun gezin uit voor een dag vol achtbanen, waterattracties en verrassingen, gecombineerd met een persoonlijk welkom en een gezamenlijke lunch of barbecue.

Voor Toverland geldt, zien is beleven. Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend een afspraak te maken, waarbij we u een rondleiding geven en u alle mogelijkheden laten zien.

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha