• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Rosarium

Categorie: Evenementenlocaties

Omschrijving

Elk event een eigen verhaal bij Rosarium

Uitstekend gelegen aan de rand van Amsterdam, in de rust van het groene Amstelpark, bevindt zich Rosarium. Rosarium is een unieke evenementenlocatie waarin u als opdrachtgever of gast de hoofdrol speelt. Bij Rosarium is geen enkel evenement, zakelijk of particulier hetzelfde. Elke event is uniek en vertelt een eigen verhaal. Maak kennis met ons professionele, creatieve team en u zult zien dat wij elk event een eigen verhaal laten vertellen.

 

Onze voordelen op een rijtje:

·                     Goed bereikbaar, nabij Ringweg A10 en openbaar vervoer

·                     Uitzicht op de rozentuin, openslaande deuren en privé terras bij iedere ruimte

·                     Ruime parkeerfaciliteiten tegen een zeer laag tarief

·                     Geschikte ruimte van 2 tot 800 personen

·                     Flexibele ruimtes dankzij schakelbare zalen

·                     Voorzien van alle moderne faciliteiten

·                     Persoonlijke & professionele benadering

·                     Culinair genieten bij Parker's restaurant & Winebar

·                     Ideale locatie voor boardroom meetings, seminars, lezingen, conferenties, special events, recepties,

                avondfeesten, diners

·                     Rosarium is een officiële trouwlocatie! 

 

Adembenemende groene omgeving 

Vanaf de binnenvloer van Rosarium is de natuur van het Amstelpark nooit ver weg. In de parkzalen bevindt u zich dankzij de glazen buitenwanden altijd in een helder natuurlijk daglicht, met een vrij uitzicht op het groene Amstelpark. Elke stijlvolle zaal heeft openslaande deuren met toegang tot een privé terras. Achter een groene haag die een natuurlijke omheining vormt voor de wandelaars in het park, vindt u ook in de buitenlucht de gewenste privacy. Het ontbreken van bovenbouw geeft een persoonlijke sfeer aan het pand.

 

Oneindig veel mogelijkheden: 2-800 personen             

Van een klein teamoverleg tussen twee personen tot grote bijeenkomsten van 800 gasten: Rosarium brengt mensen bijeen op de juiste schaal en persoonlijke benadering. Die flexibiliteit is mogelijk dankzij de unieke schuifwanden, waarmee het interieur ter plaatse te verdelen is in verschillende Parkzalen. Twee compacte vergaderruimtes zijn moeiteloos aaneen te smeden tot een grote conferentiezaal. Maar even snel zijn deze ook weer te scheiden in afzonderlijke ruimtes. Het is zelfs mogelijk om alle acht de Parkzalen aaneen te schakelen tot één grote u-vormige ruimte. Nooit hoeven gasten zich verloren te voelen in grote open zalen, of de benauwdheid van een krappe ruimte te ervaren. Zelfs wanneer het aantal gasten afwijkt van de verwachting, schikt de architectuur van Rosarium zich snel naar de ideale situatie. 

Voor meetings, vergaderingen en exclusieve events is Rosarium een bestemming op zich, voor gasten uit bijvoorbeeld de advocatuur, de medische wereld en het bankwezen. Zij komen voor de frisse buitenlucht en het natuurgroen, in een ruimtelijke venue dat zich in technische faciliteiten, bereikbaarheid, professionele service en stijl kan meten aan de sterrenhotels van Amsterdam.

 

Persoonlijke aandacht
Zoals de architectuur van Rosarium zich vormt naar de omvang van uw bijeenkomst, zo flexibel ontfermt het personeelsteam zich over de ontvangst en verzorging van haar gasten. Net zomin als Rosarium een vast aantal Parkzalen telt, kennen haar mensen een vaste aanpak. Liever creëren zij de beste aanpak steeds opnieuw, met oog voor detail en een luisterend oor voor de gast. Vanaf gepaste afstand indien de privacy van de bijeenkomst hierom vraagt, maar altijd alert en servicegericht.

Rosariums professionele team hanteert de etiquette en stijl die passen bij de formele sfeer van een zakelijke bijeenkomst, maar hecht vooral waarde aan een menselijke en persoonlijke omgang: een persoonlijke host of hostess is het vaste aanspreekpunt, zowel in de voorbereiding als tijdens een evenement. Voor de vele terugkerende gasten worden zij al snel vertrouwde gezichten, die aan één woord genoeg hebben om hun wensen te kennen.

 

Culinaire reis; Parker’s restaurant & Winebar

Het hart van Rosarium wordt gevormd door Parkers Winebar & Restaurant, dat met een nieuw concept een innovatieve eigen draai geeft aan de Franse keukentradities. Dit toprestaurant vormt samen met de omliggende Parkzalen het middelpunt van Rosarium. Gasten vinden hier de ideale plek om een bijeenkomst te combineren met een uitgebreid diner of aperitief. Bij Parker’s waant u zich in een oase van rust, op loopafstand van het rumoer van de drukke stad. Wij bieden u een smakelijk lunch of een avond uit in een prachtige, groene omgeving. Onze chefs uiten hun liefde voor koken in onze heerlijke gerechten en werken uitsluitend met verse seizoensproducten. Of u nu aanschuift voor een snelle bite of een uitgebreid menu, het kan allemaal. Naast onze eigentijdse gerechten serveren we ook onze all time favorites; de classics, maar dan in een trendy jasje.

 

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Rosarium is uitstekend bereikbaar: gelegen langs de ringweg van Amsterdam, nabij de Zuidas en op loopafstand van de Amsterdam RAI. Er zijn meer dan 500 (betaalde) parkeerplaatsen voor de deur en in het weekeinde is parkeren gratis.

 

Contact

Benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden van het Rosarium? Neem telefonisch of via de mail contact met ons op.

Het informatieformulier invullen kan ook, dan nemen wij contact met u op.

 

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha