• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Sharingbox

Zoetermeer

R. Smit

+31 (0)85 30 33 723

Omschrijving

 

sharingbox is een (foto)marketing oplossing die je kunt inzetten voor allerlei activaties. We hebben tal van mogelijkheden van “gewoon” foto tot gif, Boomerang, greenscreen, slowmotion, 120° shoot, extreme zoom, hologram en VR. Zoek je iets anders? We laten ons graag uitdagen. Overigens zijn de boxen er in alle soorten en maten.

 

Met sharingbox creëer je een buzz op locatie en vergroot je online exposure (social media). Tevens is het de perfecte manier om interessante (marketing)data te verzamelen. sharingbox is een sfeermaker en de ideale manier om makkelijk in contact te komen met (potentiele) klanten, bezoekers en sponsoren. We brengen data met een glimlach!

 

Door het maken, versturen, delen en printen helpen we merken om dichterbij hun doelgroep te komen en contact met ze te houden.

 

Of het nu gaat om branding, het verzamelen van gekwalificeerde data, het genereren van meer online exposure of daadwerkelijk genereren van sales. We zijn in staat deze doelstellingen samen met jou te verwezenlijken. You name it, we can do it!

 

Klik hier om te in te loggen op ons online demo dashboard. Je kunt daar zien wat we verzamelen qua data en geven voorbeelden van diverse foto lay-outs van evenementen uit het verleden.


Bekijk onze website om een beter idee te krijgen van wat sharingbox allemaal te bieden heeft, je ziet er alle producten die we hebben en diverse case studies.  

 

  

 

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha