• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Rotterdam

Sander Ruben

020-7005505 06-39871509

Omschrijving

The Office Operators, opgericht in 2010, is een innovatieve aanbieder van flexibele kantoor- en vergaderruimte. Ons netwerk bestaat uit 26 locaties in Amsterdam, Amstelveen, Arnhem, Amersfoort, Brussel, Delft, Den Haag, Rotterdam, Schiphol en Utrecht. Ons team van 125 getalenteerde en enthousiaste Office Operators staat dagelijks voor u klaar. 

Naast volledig verzorgde kantoorruimte bieden wij flexwerkplekken, vergaderruimten en virtuele kantoren. Een breed scala aan kantoor- en vergaderoplossingen om u in elke fase van uw onderneming van dienst te kunnen zijn. Wij bieden altijd een passende oplossing. Open, eerlijk en transparant.

Met onze "Big 5" aan vergader-, training-en evenementenlocaties verspreid over Amsterdam, Rotterdam, Schiphol en Utrecht bieden wij een breed assortiment aan mogelijkheden aan bedrijven van ZZP, MKB tot Corporates en verzorgen wij uw evenement van A tot Z met de kenmerkende persoonlijke service van The Office Operators.

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha