• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel

Apeldoorn

Anouk Timmer

06-15128669

Omschrijving

De Veluwe bij Apeldoorn is een van de groenste, mooiste en rustigste plekken van Nederland. 

Op de hotelhoeve wordt de bosrijke omgeving buiten gecombineerd met een alle gezelligheid en luxe faciliteiten binnen. Vanuit het hele land is het hotel via de A1 en de A50 uitstekend bereikbaar is. Bij aankomst heeft u tegelijkertijd het gevoel direct in de natuur te zijn. Rondom het hotel wordt charmant kleinschalig vakmanschap aangeboden met een landhuis voor privébijeenkomsten, een paardenhotel, huifkartochten door de natuur, sfeervolle diners in outdoordinertenten, culinaire verrassingen in ons charmante restaurant Huisje James en rondleidingen en plukdagen in de eigen moestuin. Hierbij draait alles om de beleving.

EXCLUSIEF VERGADEREN
De Cantharel heeft een groot auditorium met 330 plaatsen met daar omheen een aantal kleinere vergaderzalen. Ideaal voor grotere congressen waarbij er na een plenair gedeelte wordt opgesplitst in kleinere groepen verdeeld over meerdere ruimtes. Natuurlijk zijn alle moderne audiovisuele middelen aanwezig. Maar je kunt ook in kleinere gezelschappen op een exclusieve manier vergaderen. De locaties verspreid over onze hoeve worden vaak gebruikt voor heidagen, kleinere vergaderingen en trainingen en workshops. Bij deze ruimtes draait het nog meer om de Veluwe-beleving waarbij het thema natuur voorop staat. Laat u verrassen door de Werkplaats en Overkapping bij restaurant Huisje James, ’t Buitenhuisje, de pipowagen in het veld of onze outdoortent in het bos. Het luxe landhuis naast het hotel is uitermate geschikt om met een groep meerdere dagen te verblijven en in huiselijke setting te vergaderen. Uiteraard is het mogelijk om op deze bijzondere locaties tijdens of na uw event te lunchen, samen te koken, te dineren of borrelen.

Bekijk voor meer inspiratie het online magazine van het hotel via: http://apeldoorndecantharel.nl/magazines/no1/mobile/index.html#p=1

Foto's

Vergaderen in de natuur Dineren in de sfeervolle outdoortent Ruimte conferentiezalen Congrescentrum voor 330 personen

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha