• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Carlton President

Utrecht

Vera de Haan

030-2414182 06-21507488

Omschrijving

Carlton President is een luxe 4 sterren hotel waar ontmoeten centraal staat. Door aan elk mogelijk verzoek aangaande comfort, inspiratie en connectiviteit te voldoen, combineert Carlton President de persoonlijke aandacht voor alle gasten met het efficiënt afhandelen van elke vraag of verzoek.

De negen multifunctionele zalen in het hotel worden gebruikt door een breed scala aan bedrijven uit zowel binnen- als buitenland. Met de mogelijkheid om zalen te bieden voor 4 tot 350 deelnemers, biedt Carlton President voor elke gelegenheid een geschikte ruimte. De grootste zaal van 265 m2 biedt een vierkante ononderbroken vergaderruimte met een 6 meter hoog plafond voor de ultieme conferentiebestemming. Alle zalen hebben daglicht en airconditioning. In het gehele hotel maken de gasten gebruik van gratis premium WiFi. De bijeenkomst gezamenlijk afsluiten kan in de Exchange Lounge of in de Brasserie, met verrassende heerlijke hapjes en gerechten. Gasten die hun verblijf willen verlengen, kunnen één van de 165 kamers boeken, bekend om hun enorm comfortabele boxspringmatrassen. Ontspannen lukt direct in het Leisure centre met biljart, tafelvoetbal en darts of in de wellness inclusief jacuzzi, sauna, Turks stoombad, solarium en fitness. 

Ideaal gelegen langs de A2 op slechts 22 (auto)minuten vanaf Schiphol en 10 (auto)minuten vanaf Utrecht centrum, is het hotel de perfecte zakelijke bestemming waarbij de gasten verwachtingen van de gasten overtroffen worden. Gasten worden persoonlijk ontvangen, begeleid en uitgezwaaid. Het hotel biedt ruime parkeergelegenheid met 250 parkeerplaatsen, inclusief oplaadpunten voor elektrische auto’s. Ook met openbaar vervoer is Carlton President rechtstreeks te bereiken met de bus vanaf Utrecht centraal, met de bushalte op 200 meter van het hotel. Tevens biedt Carlton President een gratis shuttle service van en naar station Maarssen, vooraf te reserveren bij de receptie.

 

Bijlagen

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha