• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Oude- Tonge

Stefan Wesdijk

0187 – 49 79 00

Omschrijving

Hamburg Verhuur staat bekend om zijn no-nonsense en efficiënte aanpak. Heeft u een spectaculaire opening, organiseert u een festival, parade of race event, wij helpen u graag.  Voor elk evenement, groot of klein biedt Hamburg Verhuur de juiste faciliteiten. Van  opslagruimte, electra, verlichting, meubilair, kassa  units, hekwerk en terreinverharding tot water, riool en klimaatbeheersing. Wij leveren niet alleen materialen, maar verzorgen indien gewenst ook het transport, montage, demontage, aansluitingen, onderhoud en uw complete planning. 24 uur per dag, 7 dagen in de week zijn wij bereikbaar, kortom ontzorging ten top! 

Foto's

CuliNESSE

Filmpjes

Maak kans op 2 VIP kaarten voor CuliNESSE

Genieten van culinaire hoogstandjes en ondertussen keihard meezingen met Bløf. Wij van Hamburg Verhuur bieden jou en je vriend of vriendin de kans om 23 augustus als VIP aanwezig te zijn bij CuliNESSE. Kom naar onze stand, vul een festivalkaartje in en maak kans!

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha