• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Lijnden

Camile Smeets

0624178064 0624178064

Omschrijving

Samen een kunstwerk maken tijdens een creatieve sessie!

Met een mobiel atelier komen de Kleiduifjes op locatie. Iedereen krijgt een bolletje klei. Hiervan wordt een gelukwens of mascotte gemaakt in de vorm van een klein beeldje. Van al deze beeldjes wordt live, op locatie door een beeldend kunstenaar, een kunstwerk gemaakt.

Het uiteindelijke beeld wordt in het atelier van de kunstenaar gedroogd, afgebakken en geglazuurd in een keramiekoven. Als het kunstwerk af is komt het bij de opdrachtgever te staan en wordt het feestelijk onthuld.

 Creativiteit werkt verbindend

Door iedereen tijdens het evenement te laten boetseren, komt er een diepere verbinding tot stand met het moment. Creativiteit zorgt voor een open en ongedwongen sfeer. Het is een goede ijsbreker om uw gasten, op een speelse manier, met elkaar kennis te laten maken en creatief bezig te laten zijn. Men is nieuwsgierig naar wat anderen hebben gemaakt en de gedachte die bij hun kunstwerkje hoort

Onthulling & Artistieke analyse

Nadat het kunstwerk af is krijgt het een plek in het bedrijf. Vaak wordt de levering van het kunstwerk afgestemd op een personeelsborrel zodat het feestelijk onthuld kan worden en een mooie reminder is aan het bedrijfs-event.

Het kunstwerk kan worden geleverd met een artistieke analyse. Hierbij wordt gekeken naar de symboliek van de kleine beeldjes. Vaak is hier een rode draad in te zien. Deze analyse zorgt voor een extra laag in het kunstwerk.

Wat wij leveren:

- een keramisch kunstwerk
- creatieve sessie, een gezamenlijk moment van creativiteit
- creatief entertainment
- kunstenaar met assistenten op locatie
mobiel klei-atelier
- materiaal
- stookkosten keramiekoven
- artistieke analyse

 

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha