• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Alkmaar

Nick Curré

+31 (0)72 54 00 444

Omschrijving

Losberger De Boer levert tijdelijke gebruiksklare accommodaties voor evenementen en bedrijfstoepassingen op elke mogelijke locatie.

Klanttevredenheid staat bij ons bovenaan. Daarom nemen wij graag alle zorgen uit handen en kunnen wij alles van a tot z regelen. Wij bouwen tijdelijk extra ruimte en kunnen deze desgewenst volledig inrichten en aankleden. Bijvoorbeeld voor productlanceringen, feesten & festivals, culinaire evenementen, beurzen & congressen, sportevenementen en bedrijfsevenementen.

Wij denken graag flexibel, waardoor wij op vrijwel elke locatie kunnen bouwen, bijvoorbeeld op een bedrijfsterrein, een golfbaan of racecircuit, in een vast gebouw, midden in een open vlakte, op een drijvend ponton of op een dakterras. Ook creëren wij elk jaar een tijdelijke pop-up locatie in het Olympisch Stadion Amsterdam.

Wij zijn Losberger De Boer, Committed to your success.

deboer.com // Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. // 072 54 00 444

Bijlagen

Foto's

Hospitality ruimte op het KLM Open LED verlichting in dakzeilen klm happytohelp-amsterdam schiphol-de-boer-structures-29439-small

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha