• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Claus Park Collection

Hoofddorp

Kirsten Rooth

023 5569011 06-28204052

Omschrijving

Het Courtyard by Marriott Amsterdam Airport hotel, Claus Congress & Event Center en Papa’s Beach House vormen samen Claus Park Collection. De combinatie van een viersterren hotel met 148 ruime kamers, een buiten- en evenementenlocatie en 5 restaurants maken het geheel de perfecte locatie voor verblijf, evenementen en congressen. De locaties zijn op loopafstand met elkaar verbonden en zijn gelegen midden in het recreatie gebied van de Haarlemmermeer.

Het compleet vernieuwde Courtyard by Marriott Amsterdam Airport beschikt over 5 vernieuwde multifunctionele vergaderzalen, allen voorzien van daglicht, airco, wireless beaming (Clickshare), high speed internet en uitgebreide technische faciliteiten. Tevens heeft het hotel een brasserie met terras, bar, business foyer, 24 uur Market Shop en een fitness met sauna. Alle 148 hotelkamers zijn in 2017 volledig vernieuwd. 

De naast gelegen evenementenlocatie Claus biedt u gezellige restaurants en bars, diverse vergaderzalen, een bowling, drie escape rooms en een casino. Het Braziliaanse Barraca Rodizio Grill & Bar biedt een onvergetelijke dinerervaring, waarbij passadores op verzoek een mooi stuk vlees aan tafel afsnijden. Op loopafstand bevindt zich strandpaviljoen Papa’s Beach House, een sfeervolle buitenlocatie voor meetings en events.

Gastvrije belevenis
Of het nu gaat om een productpresentatie, beurs, (meerdaags) congres, groots feest of intiem diner. Het unieke en complete aanbod van locaties maakt het mogelijk dat Claus Park Collection voor elk type event een uitkomst biedt. Elke locatie heeft een eigen concept, karakter en sfeer en biedt daarnaast dezelfde complete en flexibele mogelijkheden voor zowel zakelijke als feestelijke bijeenkomsten.

Het gastvrijheidsniveau van Claus Park Collection ligt daarnaast op een bijzonder hoog niveau. Betrokken, enthousiast en ‘eager’ streven alle medewerkers van de locaties te allen tijde naar een unieke, gastvrije belevenis. “Wij vinden het belangrijk dat onze gasten met een lach binnenkomen en ook weer met een lach en tevreden gevoel naar buiten lopen".

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha