• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Center Parcs Strandhotel Zandvoort - Amsterdam Beach

Trompstraat 2, 2041 JB ZANDVOORT

Bénédicte Lammers of René van Wielink

+31 (0)23 – 5741124

Omschrijving

Business Solutions is de zakelijke tak van Center Parcs. Wij  maken voor onze opdrachtgevers gebruik van het totaal product van Center Parcs (cottages, natuur, activiteiten, diverse F&B outlets en het business center). Hiermee is Business Solutions een 'all in one' locatie waar 'business as usual' echt iets bijzonders wordt. Wij combineren business met een hoop plezier. Midden in de natuur en dat brengt het beste in mensen naar boven. It is our pleasure doing your business!

 

Center Parcs Park Zandvoort is een compact en sfeervol park en alleen al het uitzicht van de zee verfrist en inspireert. Het park heeft meer dan 400 cottages variërend van Comfort tot VIP-cottages. Direct gelegen aan de boulevard en het strand van Zandvoort aan Zee vindt u het 4-sterren strandhotel van Center Parcs Park Zandvoort. Bij ons gaan zakelijk en comfort en gemak hand in hand met uitgebreide faciliteiten voor sport en ontspanning. U bent in de Randstad en heerlijk buiten tegelijk!

 

Wat kunt u verwachten:

* Business Center met 4 vergaderzalen en 4 boardrooms

* Breed aanbod aan accommodaties inclusief 118 hotelkamers met zeezicht

* Multifunctionele sporthal

* Breed aanbod aan restaurants en feestlocaties

* Ruim aanbod aan activiteiten

* Eindeloze ontspanningsmogelijkheden (o.a. de Aqua Mundo)

* Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer

 

Met één vast aanspreekpunt stellen wij samen met u graag alles in het werk om er voor u en uw gasten een onvergetelijk verblijf van te maken.

 

 

Voor meer informatie: Center Parcs Zandvoort

Bijlagen

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha