• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Délirium Café

Categorie: Evenementenlocaties

Amsterdam

Tamara Schipper

020-8110381

Omschrijving

 

Délirium Café Amsterdam is de Place to Beer!

Het café heeft een prachtig uitzicht over het IJ en is gelegen op slechts vijf minuten vanaf het Centraal Station.
De aanlegsteiger voor de deur maakt het mogelijk om met rondvaartboten en luxe solonboten gasten af te zetten
voor een bierproeverij, feestavond of heerlijk diner. En het Délirium Café is uniek in zijn soort met meer dan 720 soorten bier en
maar liefst drie privé af te huren café's op één locatie! En dat is nog niet alles, want er zijn nog meerdere zalen in aanbouw.

 

Het concept behoort tot een succesvolle franchise keten met vestigingen die beroemd zijn in België, Rio de Janeiro, Tokyo, Frankrijk en Dubai. In Nederland opende wij de deuren van Delirium Café Amsterdam in september 2014. Inmiddels staan wij bekend als: The Place to Beer en genieten vele nationale en internationale gasten en groepen van onze bieren, hapjes en arrangementen! 

 

Het Délirium Café Amsterdam valt samen met evenementenbureau Top Tours & Events onder één moederbedrijf. Daardoor kunnen wij alle organisatie voor jullie uit handen nemen en beleven jullie het perfecte dagje Amsterdam!

Denk hierbij aan entertainment zoals de toevoeging van een bekende artiest, themafeesten, een fotograaf, een eventfilm, hostesses of een spectaculaire act. Maar wil je het event in het Délirium Café combineren met een stadstour, vervoer, vaartocht of vergadering, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres!
De combinatie van deze twee bedrijven maakt het voor u overzichtelijk en gemakkelijk, want wij verwerken alles in één offerte!


 

 

 

 

 

Bijlagen

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha