• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Amsterdam

Karen van der Leest

020-8100819 +31 (0) 6 52387519

Omschrijving

WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf met hotels op de leukste plekken in Nederland. Wat in 1968 op Vlieland begon is inmiddels uitgegroeid tot een hotelgroep met 15 unieke hotels, waaronder het ss Rotterdam, Hotel New York en WestCord Fashion Hotel Amsterdam. Mei 2018 opent Hotel Jakarta Amsterdam in het centrum van Amsterdam. Het hotel krijgt een subtropische binnentuin en een skybar met prachtig uitzicht op het IJ. Ook in het noorden van het land breiden we uit! In 2019 openen wij een hotel in Groningen op de Grote Markt, naast de Martinitoren. In WestCord WTC Hotel Leeuwarden beschikken wij over 15 moderne vergaderzalen waarvan 3 geschakelde zalen tot een capaciteit van 750 personen plenair.

Onze hotels zijn voorzien van uitstekende (vergader)faciliteiten en zijn gunstig gelegen bij uitvalswegen. Ook beschikken bijna alle hotels over een eigen parkeergelegenheid. Naast de hotels beschikken wij over een eigen evenementenbureau, Island Events.

Island Events by WestCord Hotels organiseert bedrijfsuitjes, teambuildings, congressen, seminars, incentives, relatie-evenementen en alle andere soorten groepsarrangementen op de drie mooiste Waddeneilanden: Vlieland, Terschelling & Ameland.

Alle WestCord Hotels:

Vlieland:
Strandhotel Seeduyn
Hotel de Wadden

Terschelling:
Hotel Schylge
ApartHotel Boschrijck

Ameland:
Hotel Noordsee

Leeuwarden:
WTC Hotel Leeuwarden

Amsterdam:
Art Hotel Amsterdam
Fashion Hotel Amsterdam
City Centre Hotel Amsterdam
Hotel Jakarta Amsterdam (2018)

Delft:
Hotel Delft

Rotterdam:
ss Rotterdam
Hotel New York

Garderen:
Hotel de Veluwe

Raalte:
Hotel Salland

Bijlagen

Filmpjes

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha