• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

TrafficGuard.nl

Maarssen

Paul Brussaard

088-2787777 06-10015578

Omschrijving

TrafficGuard.nl, voor uw gastvrije doorstroming

TrafficGuard is het elitekorps onder de verkeersregelaars in Nederland. Als de situatie om de beste mensen vraagt, kiest u voor de inzet van TrafficGuards; speciaal opgeleide en getrainde verkeersregelaars. Mensen die staan voor hun zaak: met kennis, kunde en veel ervaring.

TrafficGuard maakt onderdeel uit van de Brussaard Company Group. Brussaard wordt vaak ingezet bij prestigieuze toplocaties, op topevenementen of bij bijzondere gelegenheden waar alle medewerkers zeer nauw met elkaar moeten samenwerken. Brussaard werkt op regelmatige basis voor organisatoren van grootschalige evenementen en festivals, maar ook voor de Europese Commissie, het Koningshuis, Presidenten of belangrijke gasten die naar Nederland of België komen. We coordineren het vervoer van bezoekers, VIPgasten en zorgen dat mensen veilig thuiskomen als ze gereden worden door een Brussaard chauffeur. Dat vraagt om een sterke schakel van professionele medewerkers. TrafficGuard is een uitbreiding op onze dienstverlening.


TrafficGuard: meer dan een man in een hesje

Brussaard beschikt over een eigen korps van zorgvuldig geselecteerde TrafficGuards. De mensen die deze jassen dragen zijn oud-politiemensen, militairen, beveiligers of oud-medewerkers van de marechaussee die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar zijn om hun werk voor 100% te volbrengen bij grote evenementen, festivals, maar ook calamiteiten zoals rampen en ongevallen.
Brussaard beheerst alle vervoersaspecten rondom grootschalige evenementen. Met één aanspreekpunt wordt alles geregeld.

Onze opdrachtgevers stellen hoge eisen en dat is terecht. We zijn 24 uur per dag bereikbaar en kunnen snel schakelen. We werken voornamelijk in de Randstad waardoor we snel op locatie kunnen zijn om wegen af te zetten en het verkeer om te leiden of tegen te houden. Alle medewerkers beschikken over de benodigde certificaten. Daarnaast hebben leden de certificaten AED, Levensreddend Handelen en diverse vakdiploma’s, zoals beveiliging, brandbestrijding en de-esclatietechnieken. Indien gewenst zetten we ook hulpmaterialen in, om duidelijk zichtbaar te zijn. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week een beroep op ons doen”.

Referenties

Vervoersregie Amerikaanse Ambassade en President Obama tijdens de NSS 2014 in Den Haag, De Shell Eco Marathon (Rotterdam), het Kurhaus te Scheveningen, het Amstel Hotel Amsterdam, Koninklijk Theater Carré Amsterdam, de Nationale Haringpartij (Haarzuilens), de EU top te Brussel en de D-day herdenking te Normandie met White House medewerkers en Secret Service, Happinez Fort Voordorp, Koninklijke Schouwburg Den Haag, Drive Inn Bioscoop Media Park.

 

www.trafficguard.nl

www.brussaard.nl

www.vervoersregie.nl 

 

088-278 7301

 

Filmpjes

Event Special

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha