• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Alkmaar

072 750 74 22

Omschrijving

Een spreker zoeken voor een congres, seminar, training of evenement begint bij deSpreker.nl. deSpreker.nl biedt sprekers een platform om zichzelf te presenteren en bezoekers een platform om sprekers te zoeken en te boeken, daarbij geholpen door de recensies van de sprekers.

Daarnaast voorziet deSpreker.nl u graag van professioneel advies bij het kiezen van sprekers voor uw congres, masterclass of andere bijeenkomst.

Onze missie? Vraag en aanbod op de sprekersmarkt via korte lijnen met elkaar in contact brengen.

 

- Toegewijd Advies

- Korte lijnen

- Makkelijk offertes aanvragen

- Uniek klanten en sprekers portaal

- Recensies en video per spreker

- Groot (inter)nationaal netwerk

 

Bekijk hier klantbeoordelingen op de onafhankelijk reviewwebsite klantenvertellen.nl.

 

"Heldere en snelle communicatie waarbij bovendien actief meegedacht wordt met de client ten aanzien van de te bereiken doelstelling en welke spreker daar goed bij zou passen." (MCSM Services)

 

"Heel fijn PERSOONLIJK contact gehad met Annemieke. Haar advies was goed afgestemd op de klantvraag en zij heeft het proces keurig begeleid." (Rabobank)

 

"Vlotte en duidelijke communicatie. Zelfs toen de keynote spreker ziek bleek werd snel gehandeld en een passend alternatief gevonden voor onze bedrijfsdag. Ook goede afstemming over praktische zaken. Waren erg tevreden!" (Tabijn)

 

 

 

Win een gesigneerd boek van Erik Scherder!

Erik Scherder is op eventsummit 2018 een van de keynotesprekers van het ochtendcongres. Na afloop van het congres zal Erik bij de stand van deSpreker.nl zijn boek 'Laat je hersenen niet zitten' signeren. deSpreker.nl geeft 50 exemplaren weg aan congresbezoekers. Daarnaast verloot deSpreker.nl nog 25 gesigneerde boeken onder de bezoekers van de stand van deSpreker.nl en ook kaarten van het Streets of The World museum van Jeroen Swolfs.

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha