• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Amsterdam

Verhuur

0206317536

Omschrijving

ORANGERENTAL, we bring emotion to your event.

 

 

Orangerental is een veel omvattende AV-specialist voor de verzorging van uw complete corporate event of FESTIVAL.

Van A tot Z technische ontzorging en communicatie  met u als klant, met vaste contactpersonen.

Bij onze eerste vrijblijvende afspraken creeren wij al met schetsen een eerste opzet waardoor er al een prijsindicatie kan worden gegeven. Hierna kunnen er verdere uitwerkingen in 2D / 3D tekeningen worden gemaakt en een passende totaal offerte worden afgestemd op u als klant. Tijdens de realisatie van uw event is de vaste contactpersoon wederom u van dienst.

 

Festivals die uw voorgingen

Kingsland 2012(Licht) | INC Festival 2014(Licht/Podia/Geluid) | Het Amsterdams Verbond 2015/2016/2017 (Licht/Podia/Geluid/Site) | Springkussenfestival 2015/2016 (Licht/Podia/Geluid/Stroom) | Buitenwesten Festival 2016/2017 (Licht/Podia) | Dancevally 2017 (Site) | Kermis Midden Beemster 2008 tot 2017.

 

Voor onze Corporate klanten verzorgden wij:

Seminars, Productpresentaties, Jubileumfeesten, Gala's en Awarduitreikingen

 

ORANGERENTAL is gestationeerd centraal in Amsterdam-Noord en werkend door geheel Nederland. Tevens verhuur/dryrental partner in Licht, Geluid, LEDWALL, Buitenpodia, Special Effects, Pipe&Drapes, LED verlichting, verlichte dansvloeren. 

Foto's

org corp fest logo

ARCSTAGE MET KORTING

De ARCstage is een buitenpodium, met een prachtige look vanwege zijn rondingen. Bestaand uit Truss waardoor licht en geluid direct kan worden verwerkt in de stage. Arcstage.nl is een onderdeel van Orangerental BV: Verhuur van Licht, LED, Geluid, Podia en Special Effects. Ons bedrijf is gevestigd in Amsterdam en wij leveren door heel Nederland en op aanvraag ook daarbuiten. Naast het podium kunnen wij desgewenst ook in uw audiovisueele behoeften voorzien.

Dit type podium is in zeer korte tijd op te bouwen het bestaat uit complete stukken/bogen Aluminum Truss aangevuld met podiumdelen, wegens zijn compactheid en toegankelijkheid is de ARCstage op plaatsen op te bouwen waar andere stage’s vaak niet kunnen staan. Bovendien is het podium door het modulaire systeem SNEL op -en af te bouwen.

ARCSTAGE45 €475 WORDT €427.50

ARCSTAGE65 €750 WORDT €675

DEZE AANBIEDING IS GELDIG TOT 31 MAART 2018 (UITGESLOTEN KONINGSDAG/BEVRIJDINGSDAG/KERST) PRIJZEN EX BTW EX TRANSPORT

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha