• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Mechelen

Giulia

0031(0)6-30 66 66 66 0031(0)6-30 66 66 66

Omschrijving

Down South Events is hét evenementenbureau van Zuid-Limburg dat actief is in haar oorsprongsregio, maar ook grensoverstijgend.

Sinds de oprichting van ons bedrijf werken onze professionele en enthousiaste eventmanagers vol overgave en passie aan de organisatie hiervan.
Wij zijn vernieuwend en specialisten in het leveren van maatwerk op het gebied van unieke locaties, innovatieve eventmogelijkheden en culinaire food beleving.

Hoogwaardige en innovatieve concepten realiseren wij niet alleen voor partners, maar ook samen met partners! Hierdoor profiteert u altijd van onze diepgewortelde roots en breed netwerk aan samenwerkingspartners. Wij weten precies wat nodig is om de optimale beleving te creeren u en middels memorabele details het Limburgse 'Buitenlandgevoel' te laten ervaren.

Foto's

downsouthlogo-01 Down South Events digital blending workflow 100 af naamloos-003giulia-foto5_edited-1 kopie

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha