• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

PHOTOFLYER®

Amsterdam

Mitchell Plaizier

020 528 50 51 06 42 12 55 61

Omschrijving

Wij zijn PHOTOFLYER. Samen met onze B2B partner Fujifilm adviseren wij de evenementenbranche en merken, hoe te communiceren met een polaroid (instax) instant foto. Wij zijn als adviesorgaan binnen 10 Fujifilm landen verantwoordelijk voor concepting, productie en levering van de reclame dragende instant foto’s, oftewel de PHOTOFLYERS.

Wij geloven in dit digitaal tijdperk juist dat het belangrijk is om sympathiek en oprecht te zijn met analoge tastbare foto’s. Als consument vind je het anno 2017 niet meer prettig dat alle merken zomaar digitale fotokopieën van jou bezitten. Dus luister naar je doelgroep en neem hen serieus!

Wij leggen dan ook bewust de nadruk op de hoge kwaliteit en het sympathieke karakter van een polaroid instant foto. Er is er maar 1 van en dus uniek! Er is geen digitale kopie van beschikbaar en het betreft ook geen goedkope print.

Onze hoge conversies, op zowel sales vlak als op social media, behalen wij doordat de consument de PHOTOFLYER als authentiek en sympathiek ervaart en dus zelf over gaat tot de actie van ‘delen op social media’, ‘data achterlaten’, ‘kortingen verzilveren, etc.

Wij zullen nooit de foto als een excuus gebruiken om gegevens te verzamelen, mede omdat wij de consument serieus nemen.

Daarnaast doen wij met PHOTOFLYER niet aan het verhuren van materiaal, wij hebben geen hoge logistieke vervoerskosten en wij hebben geen helpdesk nodig omdat de materialen simpelweg altijd werken! We love to keep it simple and effective!

In het kort:

- Neem je doelgroep serieus, wees sympathiek en oprecht.

- Eenvoudig aan te schaffen Doe-Het-Zelf Kit (geen verhuur).

- Overal inzetbaar, tijdens zowel grote als kleine evenementen.

- Een goed businessmodel om zelf promoties mee op te kunnen zetten.

- Een instant foto is alleen van jou, is uniek en er is GEEN kopie beschikbaar.

- Polaroid foto’s zijn helemaal van nu!

- Hoge kwaliteit van de foto en zelfs waterdicht.

- Vele (sales) conversies mogelijk met extreem hoge resultaten!

Maak een afspraak op de beurs met één van onze specialisten of met FujiFilm zelf en vraag naar de vele mogelijkheden voor jou als organisator, bureau, locatie of merk.

Bijlagen

Foto's

Photoflyer Coca Cola Photoflyer Coca Cola actie Photoflyer Coca Cola sample photoflyer Photoflyer Coca Cola share an original

Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha