• header-subpage-exposantenlijst-01.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-02.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-03.jpg
  • header-subpage-exposantenlijst-04.jpg

Amstelveen

Filip Cwiklinski

0207027305

Omschrijving

Er is geen tweede kans voor een eerste indruk. Dat realiseert D&B zich maar al te goed. Wij hebben dan ook alle mogelijkheden om uw gasten op ieder moment van de dag te ondersteunen met onze diverse mobiliteitsoplossingen. 

D&B The Mobility Group heeft zich de afgelopen 20 jaar gespecialiseerd in het oplossen van mobiliteitsproblemen. Onze dienstverlening bestaat uit Chauffeurs-diensten, Parkeer- en Vervoersoplossingen en Mobiliteitsadvies.

Op het gebied van mobiliteitsondersteuning past D&B meerdere concepten toe om uw gasten zorgeloos de locatie te laten bereiken en te laten parkeren. Dit kan door middel van Valet Parking, Shuttle Service, Parkeer-begeleiding, Verkeersregelaars en/of Hostesses. D&B werkt met een team representatieve, gemotiveerde en kundige medewerkers.

Wij denken graag mee in het voortraject om de meest geschikte vervoersoplossing ultiem te kunnen verzorgen. Elke offerte is maatwerk, meestal gebaseerd op alle beschikbare informatie, een locatieschouw en onze jarenlange ervaring met de 5* hotelbranche.


Kom in contact met jouw potentiële opdrachtgevers. Één dag effectief en efficiënt jouw bedrijf presenteren aan de evenementen industrie. Boek nu een stand op EventSummit - al sinds de eerste editie in 2009 de beste vakbeurs in de branche.

NieuwsBRIEF

Blijf op de hoogte van het evenement en branchegerelateerde nieuwtjes.

captcha